Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FonoCamp – prima tabără internațională de muzică

0

Până pe 4 noiembrie, la Azuga, artiști internaționali precum Mohombi, Ras Furlong, Naz Tokio, Stefano Langone, Lee Anna James, dar și Alexandra Stan, Smiley, Delia, Xonia, Ellie White și Deepcentral participă la prima tabără internațională de muzică din România.

FonoCamp este organizat de către Fonogram Studios și HaHaHa Production. Un parteneriat unic în România, prin care 2 case de producție organizează o astfel de tabără.

La FonoCamp, timp de 2 săptămâni, 20 de muzicieni de peste tot din lume s-au lăsat inspirați pentru a compune viitoare hit-uri. Compozitori de la cele mai mari case de discuri din lume, precum Universal Music, Atlantic Records și Warner au venit la Azuga pentru o experiență muzicală inedită.

“Acum știu și mai multe despre România! Aveți artiști extraordinari, iar Valea Prahovei m-a cucerit! Mă bucur că și în România se organizează astfel de întâlniri creative și sper să vin mai des în această țară minunată!” a declarat artistul internațional Mohombi.

“FonoCamp este unic în România și ne bucurăm că noi, cei de la Fonogram Studios împreună cu partenerii de la HaHaHa suntem primii care organizează o astfel de tabără internațională de muzică. Cine știe, poate în curând veți asculta hit-uri produse chiar la FonoCamp” a declarant Doru Tinca, Label Manager Fonogram Studios.

FonoCamp este la prima ediție, iar Fonogram Studios și HaHaHa Production își propun să aducă anual în România artiști internaționali, compozitori și reprezentanți ai celor mai mari case de discuri din lume.

IMG_1214

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.