FonoCamp – prima tabără internațională de muzică

0

Până pe 4 noiembrie, la Azuga, artiști internaționali precum Mohombi, Ras Furlong, Naz Tokio, Stefano Langone, Lee Anna James, dar și Alexandra Stan, Smiley, Delia, Xonia, Ellie White și Deepcentral participă la prima tabără internațională de muzică din România.

FonoCamp este organizat de către Fonogram Studios și HaHaHa Production. Un parteneriat unic în România, prin care 2 case de producție organizează o astfel de tabără.

La FonoCamp, timp de 2 săptămâni, 20 de muzicieni de peste tot din lume s-au lăsat inspirați pentru a compune viitoare hit-uri. Compozitori de la cele mai mari case de discuri din lume, precum Universal Music, Atlantic Records și Warner au venit la Azuga pentru o experiență muzicală inedită.

“Acum știu și mai multe despre România! Aveți artiști extraordinari, iar Valea Prahovei m-a cucerit! Mă bucur că și în România se organizează astfel de întâlniri creative și sper să vin mai des în această țară minunată!” a declarat artistul internațional Mohombi.

“FonoCamp este unic în România și ne bucurăm că noi, cei de la Fonogram Studios împreună cu partenerii de la HaHaHa suntem primii care organizează o astfel de tabără internațională de muzică. Cine știe, poate în curând veți asculta hit-uri produse chiar la FonoCamp” a declarant Doru Tinca, Label Manager Fonogram Studios.

FonoCamp este la prima ediție, iar Fonogram Studios și HaHaHa Production își propun să aducă anual în România artiști internaționali, compozitori și reprezentanți ai celor mai mari case de discuri din lume.

IMG_1214

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează