Finanţare pentru Spitalul de Copii Cluj

0

Finanţare FCC pentru Spitalul de Copii Cluj

Susţinem Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă

Cluj, 18 ianuarie 2013. Fundaţia Comunitară Cluj (FCC) a oferit o finanţare nerambursabilă Spitalului de Copii Cluj, în valoare de 21.500 de lei. Fondurile au fost strânse în perioada martie-decembrie 2012 de la donatori individuali şi corporaţi, fiind destiante dotării secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) cu aparatură medicală, după ce acest spaţiu a fost extins şi recompartimentat.
Suma direcţionată de FCC către Spital a fost strânsă în cadrul evenimentului de strângere de fonduri Swimathon Cluj, respectiv în cadrul Maratonului Internaţional Cluj (ediţiile 2012), secţia ATI fiind aleasă ca o cauză de implicare în comunitate. Aproape jumătate din fondurile strânse provin de la compania GPV România, care a acordat şi sponsorizări directe în fondul creat pentru această cauză.

sigla Fundatia Comunitara Cluj

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează