Finanţare pentru Spitalul de Copii Cluj

0

Finanţare FCC pentru Spitalul de Copii Cluj

Susţinem Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă

Cluj, 18 ianuarie 2013. Fundaţia Comunitară Cluj (FCC) a oferit o finanţare nerambursabilă Spitalului de Copii Cluj, în valoare de 21.500 de lei. Fondurile au fost strânse în perioada martie-decembrie 2012 de la donatori individuali şi corporaţi, fiind destiante dotării secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) cu aparatură medicală, după ce acest spaţiu a fost extins şi recompartimentat.
Suma direcţionată de FCC către Spital a fost strânsă în cadrul evenimentului de strângere de fonduri Swimathon Cluj, respectiv în cadrul Maratonului Internaţional Cluj (ediţiile 2012), secţia ATI fiind aleasă ca o cauză de implicare în comunitate. Aproape jumătate din fondurile strânse provin de la compania GPV România, care a acordat şi sponsorizări directe în fondul creat pentru această cauză.

sigla Fundatia Comunitara Cluj

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează