Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Filozofie & Psihologie

0

Asociatia Culturala Noua Acropola va invita la cursul de introducere in filosofie si psihologie, avand urmatoarele teme:
ETICA ATEMPORALA
De ce avem nevoie de filosofie?

BHAGAVAD-GITA
Calea Eroului si Actiunea Justa

GLASUL LINISTII
Interpretarea unui text tibetan

SIDDHARTA GAUTAMA BUDDHA
Cele patru adevaruri nobile

CONFUCIUS
Despre omul nobil

VIATA MORALA IN EGIPTUL ANTIC
Texte sapientiale

PLATON
Mitul pesterii

ARISTOTEL
Etica nicomahica

STOICISMUL IN ROMA
Despre cetateanul lumii

IMMANUEL KANT

„Cerul Instelat deasupra mea si Legea Morala in mine”

PLOTIN
Despre Suflet

FILOSOFIA ISTORIEI
Cine sunt, de unde vin si incotro ma indrept?

 
Acest Curs de Introducere se desfasoara saptamanal, pe durata a trei luni, facand parte dintr-un Program de Studii impartit in sapte cicluri. Obiectivul cursului introductiv este cercetarea, intr-un mod activ, a celor trei aspecte fundamentale ale existentei: fiinta umana fata in fata cu sine insasi, fiinta umana in convietuirea sa cu ceilalti si timpul, in calitatea sa de creator de civilizatii, valabile atat pentru indivizi cat si pentru societati.

 Cursul se desfasoara in sediul Asociatiei Culturale Noua Acropola din Timisoara
(Str. Lucian Blaga nr. 4, etaj 2), in fiecare zi de miercuri, incepand cu data de 16 Septembrie 2009, ora 19.00

Prezinta: Monica VARGA

– durata: 12 saptamani
– taxa: 100 lei, cu plata in doua rate
 
Multumim partenerilor media: 24 Fun, Radio Campus, Agenda si timisoreni.ro

Vă puteti inscrie prin telefon sau e-mail:

Tel. 0256.433.151, 0744 635490 (luni-vineri, intre 18.00-21.00) (sambata, intre 16.00-19.00)
E-mail: na-timisoara@noua-acropola.ro

Adela Udrea
Relatii Publice
Asociatia Culturala Noua Acropola Timisoara
udrea.adela@gmail.com
na.timisoara@gmail.com
www.noua-acropola.ro

(foto Florin Ghinda, Bucuresti 2009)

drumul

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.