Film romanesc cu Gerard Depardieu in decorul de la Sighisoara

0

Actorul francez Gerard Depardieu va filma în ţara noastră la Sighișoara! Este vorba de filmul „Ipu – Convicted to Live“, o producţie românească cu distribuţie internaţională.

Prima zi de filmare pentru actorul francez a fost vineri, 16 septembrie, iar în zilele următoare pe platou trebuie să ajungă şi Harvey Keitel.

Sursa: adevarul.ro


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează