Fii și tu un Moș Crăciun și dăruiește un zâmbet la CLUJ!

0

Fii și tu un Moș Crăciun și dăruiește un zâmbet!  

O campanie realizată de Q Smile în parteneriat cu ASM ce își propune să aducă un strop de speranță în prag de sărbătoare.

În luna cadourilor, echipa Q Smile și ASM vă invită să dăruiți bucurie și să aduceți zâmbetul pe chipul celor dragi vouă, să fiți mai buni și să fiți alături de cei care au zâmbit mai puțin.

 

„Fii și tu un Moș Crăciun și dăruiește un zâmbet!” este un proiect în cadrul căruia se urmărește strângerea de fonduri caritabile pentru a veni în ajutorul unei studente a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, diagnosticată cu o formă rară de cancer. În cadrul evenimentului, membrii ASM vor realiza ornamente de Crăciun personalizate, pe care doritorii le pot achiziționa în schimbul unei donații pentru cauza mai sus menționată. Totodată la standul ASM vă așteapta mascota Q Smile – șoricelul Kiț, care vrea să se împrietenească cu toți copii, de aceea premiem fiecare poză cu șoricelul prin înscrierea într-o tombolă surpriză.

„Fii și tu un Moș Crăciun și dăruiește un zâmbet” se va desfășura între 10 și 14 decembrie, când ornamentele vor fi disponibile la standurile special amenajate din FSEGA: zilnic între 10.00 și 16.30 și  din Iulius Mall zilnic între 17.00 și 21.00. Echipa Q Smile și-a propus să dea startul acțiunilor ce aduc zâmbet, de aceea șoricelul Kiț vă așteaptă cu colinde, dulciuri și ornamentevineri  14 decembrieîntre orele 15.00-19.00 la sediul clinicii, din Baba Novac, nr. 22, când pentru fiecare glob personalizat ales de dvs., clinica va dona cazului 5 Ron.

Evenimentul este organizat de Clinica Q Smile și Asociația Studenților secției de Marketing, cu sprijinul: Evenimente în Cluj, Thevents, ClujLife, România Pozitivă și Partytude.

Clinica Q Smile este singura din Transilvania care oferă tratamente endodontice și protetice sub microscopul Zeiss, stomatologie pediatrică și inhalosedare (care permite tratamentul afecțiunilor odontale, carii, pulpite chiar și la persoane cu deficite psihice și motorii și anxietate mărită), protetică dentară computerizată CAD-CAM cu tehnologia CEREC (de la Sirona, care permite realizarea de inlay-uri și coroane ceramice într-o singură zi), albirea dentară cu lampa Zoom (în doar 30 de minute).

ASM – Asociația Studenților de Marketing, este una dintre cele mai longevive organizații ale mediului universitar clujean ce își propune să vină în ajutorul tinerilor studenți pasionați de marketing, oferind numeroase oportunități de dezvoltare și formare.

Prin această campanie vă invităm să dăruim zâmbet împreună, vă invităm să fim mai buni!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează