Festivalul Fructelor din Regiunea Odorhei

0

În perioada 20-23 septembrie 2012 Fundația Civitas pentru Societatea Civilă organizează cea de-a IV-a ediție a Festivalului Fructelor  din Regiunea Odorhei și o Conferință. Având în vedere reacțiile pozitive ale participanților din anii trecuți, evenimentul a devenit cunoscut atât pe plan național cât și pe plan internațional. Atelierele de lucru, diversele evenimente din cadrul festivalului și al Conferinței facilitează schimburile de idei și colaborările eficiente.

Festivalul va lua startul pe data de 20 septembrie prin Conferința „Valorile noastre naturale – viitorul comunității”, unde vor fi prezentate acele  inițiative care pun accentul pe importanța valorificării responsabile a resurselor naturale pentru o dezvoltare economică sustenabilă în comunități.

Persoanele care manifestă interes pentru tematica Conferinței sunt rugate să trimită până pe data de 14 septembrie 2012 formularul de înregistrare completat la adresa zoltan.kis@civitas.ro .

În cadrul Festivalului se prezintă peste 17 comunități cu o gamă largă de produse tradiționale din fructe, obținute din soiuri autohtone. Vizitatorii sunt așteptați și cu un bogat program cultural. Festivalului Fructelor oferă anual oportunitatea repoziționării la locul cuvenit a economiei bazate pe folosirea sustenabilă a resurselor naturale și implicarea activă a comunităților rurale în procesele de dezvoltare. Totodată, aceste evenimente vor fi un bun prilej de întâlnire și de colaborare între experții din țară și peste hotare, interesați de domeniul dezvoltării economice bazate pe comunitate, pentru a asista demararea și consolidarea unor inițiative viabile.

Mai multe informații puteți obține accesând site-ul www.festivalulfructelor.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează