Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul Fructelor din Regiunea Odorhei

0

În perioada 20-23 septembrie 2012 Fundația Civitas pentru Societatea Civilă organizează cea de-a IV-a ediție a Festivalului Fructelor  din Regiunea Odorhei și o Conferință. Având în vedere reacțiile pozitive ale participanților din anii trecuți, evenimentul a devenit cunoscut atât pe plan național cât și pe plan internațional. Atelierele de lucru, diversele evenimente din cadrul festivalului și al Conferinței facilitează schimburile de idei și colaborările eficiente.

Festivalul va lua startul pe data de 20 septembrie prin Conferința „Valorile noastre naturale – viitorul comunității”, unde vor fi prezentate acele  inițiative care pun accentul pe importanța valorificării responsabile a resurselor naturale pentru o dezvoltare economică sustenabilă în comunități.

Persoanele care manifestă interes pentru tematica Conferinței sunt rugate să trimită până pe data de 14 septembrie 2012 formularul de înregistrare completat la adresa zoltan.kis@civitas.ro .

În cadrul Festivalului se prezintă peste 17 comunități cu o gamă largă de produse tradiționale din fructe, obținute din soiuri autohtone. Vizitatorii sunt așteptați și cu un bogat program cultural. Festivalului Fructelor oferă anual oportunitatea repoziționării la locul cuvenit a economiei bazate pe folosirea sustenabilă a resurselor naturale și implicarea activă a comunităților rurale în procesele de dezvoltare. Totodată, aceste evenimente vor fi un bun prilej de întâlnire și de colaborare între experții din țară și peste hotare, interesați de domeniul dezvoltării economice bazate pe comunitate, pentru a asista demararea și consolidarea unor inițiative viabile.

Mai multe informații puteți obține accesând site-ul www.festivalulfructelor.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.