Festivalul Fanfarelor la Sighisoara / 4-5 septembrie 2010

0

Oferta festivalului de la Sighişoara este bogată: 5 concerte în aer liber în Parcul Central şi în Piaţa Cetăţii din Sighişoara, 10 fanfare participante din Ardeal, minirecitaluri. Concerte de mâine vor fi susţinute de Fanfara Regională Odorheiul Secuiesc, Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii, Fanfara „Ferenc Erno” din Brateş, Fanfara Casei de Cultură a Municipiului Gherla şi Fanfara „Atlantisz” din Ozun.

Festivalul este completat şi de o expoziţie organizată anual de Muzeul de Istorie: „Ziua Solidarităţii Oraşelor din Patrimoniul Mondial”,

Sursa: adevarul.ro

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează