Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul Sporturilor Montane “Parângul Mare” – un film de lung metraj

0

Un film de lung metraj – așa cum este denumit Festivalul Sporturilor Montane “Parângul Mare”, festival ce se va derula timp de trei zile în perioada 02-04 august, în poiana situată lângă cabana Groapa Seacă din Munții Parâng. Actori principali vor fi toți cei care vor evada din orașele cu asfalt încins și zgo­mote asurzitoare, undeva în mijlocul naturii!

Scenariul acestui film se va derula după un program bine stabilit.

Festivalul Sporturilor Montane “Parângul Mare” este la a doua ediţie şi reprezintă etapa a IV-a  a competiţiei naţionale de turism sportiv ”ŞTAFETA MUNŢILOR” şi este organizat de către JNEPENII sub egida Asociaţiei Drumeţii Montane.

La acest festival sunt așteptate toate persoanele care doresc să facă o mică drumeție, să alerge, să se relaxeze, să participe la activități de orientare, escaladă, cultural, creație sau pur și simplu să iși facă noi prieteni.

Acest festival constituie o oportunitate pentru diverse Ong-uri și pentru numeroasele agenții de turism pentru a-și prezenta activitățile/serviciile în cadrul acestuia.

După cum bine știți în cadrul acestui festival poate participa orice persoană, iar participarea este GRATUITĂ.

Probele se vor desfășura conform regulamentului Competiției Naționale de Turism Sportiv ”ȘTAFETA MUNȚILOR”.

poza1

Mai multe despre acest eveniment, cum puteți să participați, bibliografia de concurs, întrebările pro­puse pentru testele teoretice, detalii trasee ș.a.m.d  veți găsi în GHIDUL DE PARTICIPARE pe care îl puteți descărca de pe siteul www.festival.drumetiimontane.ro sau accesând site-ul festivalului.

Accesul în tabără se face pe drumul național 7A, drum care te introduce din primele secunde în vacanța de poveste. Șerpuirea de 18 km ce pornește din Petroșani, printre stâncile maiestoase de pe cheile Jiețului, presarate cu delicate cascade, ce vara te încântă cu apa cristalină ce se revarsă în râul Jieț se sfârșește în fața cabanei Groapa Seacă.

Se poate opta și pentru varianta Sebeș-Șugag – Obârșia Lotrului – Pasul Groapa Seacă, pe drumul 67C, un defileu de vis întins pe o distanță de 123 km, cu un drum ca în palmă, acesta fiind realizat de curând, porțiunea făcând parte întegrantă din șoseaua Transalpina. Sosirea în tabără se poate face și dinspre Novaci-Rânca-Gropa Seacă distanța de 40 km, pe aici putând admira Transalpina cunoscută și sub numele de “Drumul Regelui” în toată splendoarea ei.

Atât caștigătorii cât și participanții la acest eveniment vor fi recompensați cu premii consistente, oferite de către susținători noștri: CH-Center Hosting, Biroul de Avocatură Cuculis și Asociații, Green Smoke, Belkin Internațional, OSF Global Services, Consiliul Județean Gorj, Craimont, Doppelherz, IBU Publishing, Just t, O&R Bacău, Hamace Minor Swing, Mozartinno, Euro Park, Casa Bobo Baia de Fier, Vector Di Sign SRL.

Parteneri: Fundația Guard Forest, Serviciul Public Salvamont Hunedoara, Cabana Groapa Seacă, Cocor Store, 2rism – Rețea de Promovare Turistică, Cazare-Hotel – Promovare Hotelieră Eficientă.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.