Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul Padina Fest / Platoul Padina, Muntii Bucegi 3 – 7 august 2011

0

HAI LA MUNTE! 3 – 7 august 2011
Platoul Padina, Muntii Bucegi
Festivalul Padina Fest anunta cea de-a doua editie. Iubitorii muntelui vor putea participa in perioada 3–7 august 2011 la singurul festival care imbina muzica, activitatile montane si filmul. Timp de 5 zile Platoul Padina din muntii Bucegi va fi centrul muzicii rock si folk, al aventurii si sporturilor de munte, al filmelor de la TIFF si nu in ultimul rand al educatiei montane si ecologice. Obiectivele festivalului sunt promovarea muntilor Bucegi si a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural. Padina Fest este un festival complex gandit sa ofere tuturor participantilor activitati diverse fara a periclita cadrul natural. Pe toata durata festivalului participantii se vor putea bucura de muzica buna si aventura pe munte: biciclete, tiroliana, rapel, catarare, drumetii pe trasee inedite, probe de echilibru (slackline) si oina. Activitatile de alpinism, Military Camp si Treasure Hunt sunt asigurate de EcoXtrem. Pentru cei cu spirit de aventura si nevoie de adrenalina echipele salvamont au organizat un Adventure Park cu o varietate de trasee pe corzi de niveluri diferite de dificultate. Alte puncte de atractie pentru participanti sunt balonul cu aer cald, podul indian, catararea pe plasa verticala, inchirierea de biciclete si multe alte activitati cu specific de tabara. Seara, in cel mai inalt cinematograf din Romania vor rula filme de la TIFF.

Buna dispozitie va fi intretinuta de trupe care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Joi 4 august este seara folk cu Titus Constantin si Emeric Imre. Vineri 5 august se va dansa alaturi de Robin and the Backstabbers, Toulouse Lautrec si Suie Paparude. Sambata 6 august, trupa Paradox va deschide seara pentru Stillborn, Travka si Vita de Vie.

Editia Padina Fest 2011 acorda o mare atentie Maratonului Bucegilor, o intrecere sportiva pe 2 roti care isi propune sa imbine muntele cu sportul si obiectivele turistice. La acest maraton mountain bike, participantii vor lua startul la platoul Lunca Padinii si pe lungimea celor aproximativ 40 de kilometri de traseu vor avea oportunitatea sa vada locuri precum Lacul Bolboci, Saua Dichiului, Valea Dorului, Piatra Arsa, Babele, Crucea Caraiman, Cerdacul, Pestera si multe alte peisaje ale Bucegilor.

Padina Fest alaturi de experienta HyperSport si a Federatiei Romane de Ciclism si Triatlon isi pune amprenta asupra organizarii competitiei. Inscrieile la maraton se vor face pe site-ul festivalului http://www.padinafest.ro/#/maraton si la magazinul HyperSport din Sos.N.Caramfil 34, Bucuresti, in limita a 300 de locuri. Pentru a fi aproape de locul distractiei, Padina Fest a pregatit o zona de campare. La editia din 2011 sunt asteptati in jur de 2000 de participanti, mare parte dintre acestia vor alege camparea, restul putandu-se caza la cabanele din zona.

Editia de anul acesta se bucura de implicarea COSMOTE Romania, Ciuc Premium si Generali Asigurari, care cred in ideea unui festival unic in Romania. Padina Fest implica o logística impresionanta la care si-au adus contributia Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Moroeni, echipele de salvamontisti, Hotelul Pestera, cabanierii din zona, Administratia Parcului Natural Bucegi si Crucea Rosie Romana reprezentata prin Filiala Sector 5 Bucuresti.

Padina Fest se ghideaza dupa o politica eco conceputa sa limiteze impactul festivalului asupra mediului prin deciziile luate in ceea ce priveste programul, partenerii festivalului si gestionarea resurselor. Mai mult, toate activitatile eco vor fi monitorizate de catre voluntarii Garzii de Mediu.

Politica eco, regulamentul festivalului si mai multe detalii gasiti pe www.padinafest.ro .
Mai multe informatii se pot solicita la: office@padinafest.ro.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.