Festivalul Opera Nights s-a încheiat

0

Festivalul de operă în aer liber Opera Nights s-a încheiat aseară cu o reprezentație spumoasă a operetei Văduva Veselă, la Palatul Magna Curia din Deva. Tot ieri a avut loc și Concertul extraordinar susținut de absolvenții cursurilor de măiestrie, îndrumați de soprana Leontina Văduva.

Opera Nights 2013 foto - Alexandra Gruian

Cele șase seri ale festivalului s-au bucurat de un public numeros de nu mai puțin de 3000 de persoane, venite din întreaga țară pentru a se bucura de atmosfera specială a spectacolelor în aer liber.

Directorul Asociației Culturale DevART, organizatorul festivalului, Nicolae Gavrea, consideră că ediția a patra poate fi considerată un succes: “am avut parte de un public excepțional și de un sprijin consistent din partea partenerilor Asociației DevART, care ne-au ajutat să depășim obstacolele pe parcurs.”

Președintele festivalului, Alexandru Gruian, are deja informații legate de ediția viitoare, din 2015: “vom păstra formula celor două orașe, Deva și Hunedoara. Programul nu este încă definitivat, dar vă asigur că vor fi opere de mare ținută; ne gândim serios la Aida și Nabucco.”

Pentru mai multe informații referitoare la Opera Nights, inclusiv știri despre ediția din 2015, vizitați site-ul și pagina oficială de Facebook.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează