Festivalul Opera Nights s-a încheiat

0

Festivalul de operă în aer liber Opera Nights s-a încheiat aseară cu o reprezentație spumoasă a operetei Văduva Veselă, la Palatul Magna Curia din Deva. Tot ieri a avut loc și Concertul extraordinar susținut de absolvenții cursurilor de măiestrie, îndrumați de soprana Leontina Văduva.

Opera Nights 2013 foto - Alexandra Gruian

Cele șase seri ale festivalului s-au bucurat de un public numeros de nu mai puțin de 3000 de persoane, venite din întreaga țară pentru a se bucura de atmosfera specială a spectacolelor în aer liber.

Directorul Asociației Culturale DevART, organizatorul festivalului, Nicolae Gavrea, consideră că ediția a patra poate fi considerată un succes: “am avut parte de un public excepțional și de un sprijin consistent din partea partenerilor Asociației DevART, care ne-au ajutat să depășim obstacolele pe parcurs.”

Președintele festivalului, Alexandru Gruian, are deja informații legate de ediția viitoare, din 2015: “vom păstra formula celor două orașe, Deva și Hunedoara. Programul nu este încă definitivat, dar vă asigur că vor fi opere de mare ținută; ne gândim serios la Aida și Nabucco.”

Pentru mai multe informații referitoare la Opera Nights, inclusiv știri despre ediția din 2015, vizitați site-ul și pagina oficială de Facebook.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează