Festivalul „One World Romania”

0
În zilele de 16 şi 17 mai 2009, la TEATRU 74 din Cetatea Tîrgu Mureş, va avea loc Festivalul de Film Documentar “One World Romania”, organizat de Institutul Ceh prin intermediul partenerului local Cultura.Inmures.ro.
ONE WORLD este un festival de film documentar dedicat drepturilor omului iniţiat de Vaclav Havel în 1999. În ultimii 10 ani, ONE WORLD a devenit cel mai mare festival de acest fel din Europa şi s-a extins în oraşe ca Bruxelles, Madrid, New York sau Kiev. ONE WORLD ROMANIA s-a născut în 2008, după un an şi jumătate de Documentary Mondays la Centrul Ceh.”
Continuare pe 24 ore mureşene

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează