Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj

0

La Cluj râsul cuprinde sălile de cinema.

Festivalul Internaţional de Film „Comedy Cluj” se pregătește de start pentru a treia ediție în perioada 14-23 octombrie 2011. Festivalul, „rod al unei pasiuni neostoite pentru film şi hărăzit să scuture colbul de un deget aşternut de zilele cenuşii” (citat de pe site-ul oficial al festivalului) vă întâmpină cu o artilerie grea de 100 de filme din cele mai diverse ţări, gata să spulbere orice opoziţie.

Mica noastră sindrofie cinematică va reuni critici şi pasionaţi ai filmului din toate zările care vor demonstra că vorba multă nu e sărăcia omului, ci câştigul lui, atunci când reuneşte oameni talentaţi şi entuziaşti şi naşte noi colaborări.

Cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj găzduiește trei competiții pentru producții din întreaga lume. Pe lângă cele zece filme înscrise în competiția de lung-metraj, în acest an trofeul Comedy Cluj va ajunge și la cei mai buni realizatori din cadrul școlilor de film, dar și la cei mai buni realizatori de scurt-metraj.

Detalii despre eveniment aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează