Festivalul Ghibstock, evenimentul caritabil organizat de elevii din Cluj

0

Clubul de iniţiativă comunitară „IMPACȚIIII”, al Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” vă invită sa luaţi parte şi în acest an la evenimentul caritabil devenit tradiţie în randul tinerilor clujeni, Ghibstock!

Festivalul Ghibstock din acest an, ajuns la cea de-a 6-a ediţie, va avea astfel loc în data de 9 Mai 2015, ca de obicei în curtea Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”, cu începere de la orele 16.

Proiectul început în 2010 este unul unic ca amploare la nivelul oraşului şi este un model educaţional, având un rol important atât în ceea ce priveşte cauzele abordate de-a lungul anilor, cât şi în ceea ce înseamna dezvoltarea personală a voluntarilor implicaţi în organizarea evenimentului.

Anul acesta, pe scena Ghibstock vor urca nimeni alții decât Blazon, Gojira&Planet H, Mushroom Story, Shiver(rezidentul Disco Modern), dar și tinerele trupe câștigătoare Battle of the Bands: Gecko și Get Loud. Ba mai mult, ediția a 6-a aduce o a doua scenă, în zona de Graffiti, pe care cele mai tari piese ale momentului vor fi mixate de către Dodo și de către câștigătorul Battle of the DJs.

Dar dacă muzica nu e singura atracție pentru care vei veni, poți oricând să înveți să mixezi la workshop-ul lui Shiver, să te bagi la o mega bătaie cu apă, să înveți să bați la tobe sau pur și simplu să te relaxezi în grădina special amenajată pentru acest eveniment. Iar pentru cei cu mai multă energie avem, ca în fiecare an, activități sportive precum: podul indian, panoul de cățărat sau veverița zburătoare. V-am spune mai multe din surprizele care vi se pregătesc, dar vă lăsăm să descoperiți singuri pe 9 Mai în curtea Liceului Teoretic “Onisifor Ghibu” din cartierul Grigorescu.

Așa cum bine știți deja, festivalul își propune să îndrepte și probleme ale comunității, prin caracterul său caritabil. Așadar, cu fondurile strânse în acest an, Clubul de inițiativa comunitară „IMPACȚIIII” va realiza o campanie de sprijinire a eforturilor antreprenoriale ale locuitoriilor din mediul rural, redefinirea meșteșugurilor tradiționale și conectarea tineretului din mediul urban la tradiții, prin workshop-uri specifice, concursuri de proiecte și implementarea de strategii educaționale în domeniul antreprenorial.

Cover GSK

Festivalul este unic deoarece este organizat de tineri liceeni voluntari ai clubului IMPACȚIIII  pentru tineri și an de an strânge în curtea școlii un numar mare de oameni care au în comun simțul civic, nevoia de exprimare artistică și placerea de a petrece o după-masă mega cool. Poate din acest motiv este acum supranumit #FestivalulDinCurteaȘcolii. Vă așteptăm!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează