Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul de sport și sănătate “Cea mai mare oră de sport” ajunge în acest weekend în Brașov

0

Ediția 2018 a festivalului de sport și sănătate „Cea mai mare oră de sport”, powered by Telekom Sport, continuă cu un eveniment organizat pe 28 iulie în Brașov, următorul oraș pe harta festivalului, un loc în care românii își doresc să fie organizate evenimente sportive pentru amatori. „Cea mai mare oră de sport” a debutat cu un maraton de 12 ore de activități sportive în Ploiești, în data de 14 iulie.

După un debut de succes în Ploiești, unde peste 6.500 de persoane au participat la activități sportive în aer liber, Piața Sfatului va fi locul în care pasionații de mișcare își vor da întâlnire pe 28 iulie 2018 pentru a participa la cel de-al doilea eveniment organizat în cadrul ediției cu numărul 8 a festivalului „Cea mai mare oră de sport”. Festivalul este parte din campania „Mișcarea face bine”, powered by Telekom Sport.

Orașul Brașov a fost selectat pentru a fi una dintre gazdele festivalului, pe baza rezultatelor studiului „Atitudini și comportamente ale românilor legate de sport”, realizat de Quantix Marketing Consulting pentru Telekom Romania*. Astfel, 74,1% dintre români și-au dorit ca acest oraș să găzduiască un nou eveniment din cadrul festivalului organizat de Telekom Romania, în parteneriat cu Smartatletic, GetFIT, BTL România, Crucea Roșie, Freewheel și Eboda.

De la ora 09:00 până la ora 21:00 vor avea loc clase de fitness – Functional Training, Steel Tonic, Kangoo Jumps, Body Pump program Les Mills, boot camp challenge, Zumba, Fight Klub Khai Bo, dar și activități sportive – volei, baschet, ping-pong, shooting gate de fotbal, spinning.

Telekom îi invită pe cei cărora le plac provocările la Crosul UpDown Run, în cadrul căruia au la dispoziție două probe, pentru care se pot înscrie aici:

  • proba de 4 km, dedicată celor care aleargă din pasiune;

  • proba de 7 km, cu 340 m diferență de nivel, pentru alergătorii care vor să-și testeze rezistența.

Crosul este singura activitate din cadrul festivalului la care se percep taxe de participare. Fondurile vor fi direcționate în totalitate către cauza socială susținută de Fundația Telekom Romania. Anul acesta, Fundația contribuie prin fondurile donate la costurile intervenției de transplant de care are nevoie Elena Bunea, în vârstă de 3 ani, singurul pacient din România în viață diagnosticat cu Sindromul Berdon. Elena are nevoie de 400,000 £ pentru operația de transplat de intestin pe care o poate face într-un centru medical specializat din Birmingham.

Persoanele care vor să se alăture acestei cauze pot face donații și în ziua evenimentului, la cortul special amenajat, dar și prin intermediul Fundației Telekom, în contul bancar – RO54INGB0001008182678910, cod de identificare fiscală 23642689, menționând “donație pentru Eli”.

În completarea activităților sportive, pe parcursul celor 12 ore de festival, participanții vor putea testa vehicule electrice – trotinete, biciclete și motociclete electrice, mopede, hoverboard-uri și drift trike-uri de la Freewheel sau vor putea lua parte la cursurile de prim ajutor organizate de Crucea Roșie Română. În plus, BTL România Aparatură Medicală pune la dispoziție aparatură de înfrumusețare și remodelare corporală, dar și screening de depistare a sindromului de moarte subită cardiacă.

Festivalul „Cea mai mare oră de sport” reprezintă invitația noastră la un stil de viață sănătos și echilibrat. Timp de 12 ore, amatorii de mișcare în aer liber pot participa la activitățile sportive susținute de instructori naționali și internaționali consacrați și la testările medicale și de înfrumusețare oferite de partenerii evenimentului. În același timp, fondurile colectate din taxele de participare la Crosul UpDown Run vor fi direcționate în totalitate către cauza socială pe care o susținem”, a declarat Ionela Păunică, Director Executiv, Fundația Telekom Romania și Expert PR, Telekom Romania.

După Ploiești și Brașov, al treilea eveniment “Cea mai mare oră de sport” din cadrul ediției 2018 va avea loc la Iași, în data de 11 august.

*Studiul „Atitudini și comportamente ale românilor legate de sport – 2018” a fost realizat online, pe un eșantion reprezentativ național urban de 1040 persoane cu vârste între 18-55 ani. Colectarea datelor a avut loc în perioada 27.04.2018 – 08.05.2018.

Indicele de preferință este o scalare a procentelor de preferință, între 0% și 100%, unde preferința cea mai mare devine 100% și cea mai mică devine 0%. Restul localităților capătă valori între 0% și 100%, în funcție de preferința pentru fiecare.*

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Despre Fundația Telekom Romania

Fundația Telekom Romania Foundation este o organiație non-profit organization care susține mai multe categorii de persoane aflate în situații speciale, cauze sociale, copii diagnosticați cu boli grave, tineri talentați, și care răspunde solicitărilor umanitare provocate de calamități naturale. Fundația Telekom Romania este în mod activ implicată în identificarea oportunităților, dar și în rezolvarea situațiilor sociale dificile care apar în interiorul comunității

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.