Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festival Handmade @ Sibiu

0

Creativitate, relaxare, artizani, shopping alternativ

Liber să fii tu însăți!

1 – 3 Iunie, Piața Mică, Sibiu, zilnic între 10:00 și 21:00

Simte cum mii de furnicături de emoție și plăcere îți inundă corpul și pregătește-te să fii provocat creativ și gustativ, în Festivalul Handmade Creative Buzz, la cea mai mare ediție a verii!

Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 3 zile, în centrul istoric al Sibiului, cu meșteri artizani care te așteaptă cu bijuterii boeme, decorațiuni nonconformiste și jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală.

Această ediție aduce ca noutate, Aleea Food, unde te vei întâlni cu arta savuroasă a berii artizanale, îmbrăcată în aromele inconfundabile ale patiseriei și dulciurilor de casă.

Ne-am ambiționat să eliberăm de mașini, o jumătate din Piața Mică, pe care, o vom reda comunității, pentru 3 zile inspirate și relaxate.

Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani.

80 de expozanți îți vor provoca simțurile, din care aproximativ 30 de artizani, fac cunoștință pentru prima oară cu publicul sibian.

Fiecare ediție de târg, susține activitatea Asociației de Poveste, care se dedică anual pentru 250 de copii nevoiași, cărora le oferă oportunități de autodezvoltare echilibrată și șanse egale pentru o viață împlinită.

Festivalul are că scop popularizarea creativității și talentului românesc, de a facilita accesul la produse unicat de calitate excepțională.

Creative Buzz susține antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul Festival de produse Handmade din regiune. El atrage anual mii de turiști și localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile, într-o oază a creativității, la care participă floarea artizanilor locali și din întreaga țară.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.