Festival de opera + filme in aer liber la Castelul Corvinilor Hunedoara

0

La Castelul Corvinilor din Hunedoara se va desfășura în perioada 8-10 iulie 2011, primul festival de operă în aer liber din România! Evenimentul este precedat de proiecții de filme în aer liber în perioada 3-6 iulie 2011!

‘Opera Nights’, cum este denumit evenimentul  informeaza va avea spectacole sustinute de artistii Teatrului National de Opera si Balet ‘Oleg Danovski’ din Constanta, alaturi de invitati  din Romania, Austria, Bulgaria si Mexic, potrivit Agerpres.ro

‘Castelul Corvinilor din Hunedoara este cunoscut de artisti ca un loc potrivit pentru spectacolele de muzica clasica, aici desfasurandu-se ‘Toamna Muzicala Hunedoreana’ si ‘MuziCastel’. Festivalul ‘Opera Nights’ este singurul din tara care se desfasoara in aer liber, iar spectacolele pe care le propunem la aceasta prima editie au menirea de a contribui la formarea unui public de opera educat’, scriu jurnalistii de la www.bucharestherald.ro

Proiectii de filme în aer liber

Potrivit Cotidianul, în preambulul Festivalului ‘Opera Nights’ a fost programată o nouă ediţie a manifestării ‘Dracula Nights at Corvinilor Castle’, care constă în 4 zile de proiecţii în aer liber a unor filme. Evenimentul va avea loc în perioada 3-6 iulie 2011, între filmele care vor putea fi vizionate fiind incluse ‘Concertul’, de Radu Mihăileanu – câştigător a două Premii Cesar, şi ‘Discursul Regelui’- câştigătorul a patru Premii Oscar în 2011.

PS: Multumim Vali pentru informatie!

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează