Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festival de opera + filme in aer liber la Castelul Corvinilor Hunedoara

0

La Castelul Corvinilor din Hunedoara se va desfășura în perioada 8-10 iulie 2011, primul festival de operă în aer liber din România! Evenimentul este precedat de proiecții de filme în aer liber în perioada 3-6 iulie 2011!

‘Opera Nights’, cum este denumit evenimentul  informeaza va avea spectacole sustinute de artistii Teatrului National de Opera si Balet ‘Oleg Danovski’ din Constanta, alaturi de invitati  din Romania, Austria, Bulgaria si Mexic, potrivit Agerpres.ro

‘Castelul Corvinilor din Hunedoara este cunoscut de artisti ca un loc potrivit pentru spectacolele de muzica clasica, aici desfasurandu-se ‘Toamna Muzicala Hunedoreana’ si ‘MuziCastel’. Festivalul ‘Opera Nights’ este singurul din tara care se desfasoara in aer liber, iar spectacolele pe care le propunem la aceasta prima editie au menirea de a contribui la formarea unui public de opera educat’, scriu jurnalistii de la www.bucharestherald.ro

Proiectii de filme în aer liber

Potrivit Cotidianul, în preambulul Festivalului ‘Opera Nights’ a fost programată o nouă ediţie a manifestării ‘Dracula Nights at Corvinilor Castle’, care constă în 4 zile de proiecţii în aer liber a unor filme. Evenimentul va avea loc în perioada 3-6 iulie 2011, între filmele care vor putea fi vizionate fiind incluse ‘Concertul’, de Radu Mihăileanu – câştigător a două Premii Cesar, şi ‘Discursul Regelui’- câştigătorul a patru Premii Oscar în 2011.

PS: Multumim Vali pentru informatie!

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.