Festival de opera + filme in aer liber la Castelul Corvinilor Hunedoara

0

La Castelul Corvinilor din Hunedoara se va desfășura în perioada 8-10 iulie 2011, primul festival de operă în aer liber din România! Evenimentul este precedat de proiecții de filme în aer liber în perioada 3-6 iulie 2011!

‘Opera Nights’, cum este denumit evenimentul  informeaza va avea spectacole sustinute de artistii Teatrului National de Opera si Balet ‘Oleg Danovski’ din Constanta, alaturi de invitati  din Romania, Austria, Bulgaria si Mexic, potrivit Agerpres.ro

‘Castelul Corvinilor din Hunedoara este cunoscut de artisti ca un loc potrivit pentru spectacolele de muzica clasica, aici desfasurandu-se ‘Toamna Muzicala Hunedoreana’ si ‘MuziCastel’. Festivalul ‘Opera Nights’ este singurul din tara care se desfasoara in aer liber, iar spectacolele pe care le propunem la aceasta prima editie au menirea de a contribui la formarea unui public de opera educat’, scriu jurnalistii de la www.bucharestherald.ro

Proiectii de filme în aer liber

Potrivit Cotidianul, în preambulul Festivalului ‘Opera Nights’ a fost programată o nouă ediţie a manifestării ‘Dracula Nights at Corvinilor Castle’, care constă în 4 zile de proiecţii în aer liber a unor filme. Evenimentul va avea loc în perioada 3-6 iulie 2011, între filmele care vor putea fi vizionate fiind incluse ‘Concertul’, de Radu Mihăileanu – câştigător a două Premii Cesar, şi ‘Discursul Regelui’- câştigătorul a patru Premii Oscar în 2011.

PS: Multumim Vali pentru informatie!

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează