Festival de Mediu si Film Ecologic la Cluj

0

La Cluj incepe Festivalul de Mediu si Film Ecologic! Peste 50 de filme din 16 tari realizate pe teme ecologice pot fi vizionate de azi pana in 27 iunie la Cinema Victoria, cafeneaua Insomnia si in curtea Muzeului de Arta, potrivit lumebuna.ro

Festivalul se deschide azi, la 18.00 în Piaţa Unirii, moment în care se vor dezveli mai multe statui realizate, de artişti clujeni şi studenţi ai Universităţii de Artă şi Design din Cluj, din materiale reciclabile. În cadrul festivalului va fi proiectat în premieră naţională şi filmul documetar „The Cove”, care a luat premiul Academiei Americane de Film pentru Cel mai bun film documentar în acest an.

Mai multe informatii pe ftr.ro

(foto Florin Ghinda, iunie 2010)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează