Festival de cultură japoneză la Cluj. Japan Play Transylvania

0

Asociaţia culturală Kesenai, organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnică şi cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca vor organiza în aprilie 2012 Festivalul Japan Play Transylvania, în premieră la Cluj.

JPT este primul festival din zona transilvană ce are ca temă centrală cultura japoneză, atât cea tradiţională cât şi cea modernă, anunță buzznews.ro

Pentru mai multe detalii despre festival intra pe site-ul japan-play.com, iar programul evenimentelor este disponibil și aici.


 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează