FESTIVAL CUCA, Cartisoara (Sibiu)

0

FESTIVAL CUCA, Cartisoara (Sibiu)

Sunet / Imagine / Experiment / Atelier

https://www.facebook.com/FestivalCUCA

Ediția #1 / 29-31 august 2014

banner600x360-01

Organizatori: Fundația DALA și Centrul Cultural Cârțișoara

Cârțișoara / Județul Sibiu / România

Aflat la prima sa ediție, Festival CUCA, organizat de Fundația DALA și Centrul Cultural Cârțișoara, este un eveniment independent anual care își propune să provoace o serie de întâlniri performative între diferite entități profesionale — arhitecți, peisagiști, restauratori, artiști, muzicieni, antropologi, meșteșugari, studenți — și publicul larg. Întins pe durata a trei zile, între 29 și 31 august 2014, în localitatea Cârțișoara din județul Sibiu, Festival CUCA teleportează în spectaculoasa Țară a Făgărașului un model de interacțiune relaxată, în care lumile contemporană și tradițională funcționează în acord.

Cu un program în care se amestecă muzica de fanfară țărănească și field recording-ul, experimentele sonore psihedelice și instalațiile artistice, jazz-ul și meseriile pe cale de dispariție, banda desenată și video art-ul, CUCA spune că în decorul din vecinătatea comunei Cârțișoara, spațiul în care și-au regăsit sensul locuințe abandonate din crângurile Munților Apuseni sau din satele învecinate, e loc pentru toate. 

PROGRAM

Vineri / 29 august

ANSAMBLUL OPUS.ART [RO]

MARIA RĂDUCANU [RO]

NIKO MEINHOLD [DE]

CHRIS DAHLGREN [US]

MICHAEL GRIENER [DE]

TYPOTUNES [RO]

FANFARA CIOCÂRLIA [RO]

www.fanfare-ciocarlia.com

Sâmbătă / 30 august

SOMNOROASE PĂSĂRELE [RO]

https://soundcloud.com/somnoroase-pasarele

SILLYCONDUCTOR [RO]

TULNICĂRESELE DIN APUSENI [RO]

https://soundcloud.com/sillyconductor

COUGHY [RO]

https://soundcloud.com/coughy-1

ROCHIȚE [RO]

https://soundcloud.com/rochite

BATISCAF RADIO’S NOT SO EASY LISTENING NIGHT [RO]

www.mixcloud.com/BatiscafRadio/

Duminică / 31 august

NU & APA NEAGRĂ [RO]

www.nu-apa-neagra.ro

MARIA RĂDUCANU [RO] VS MARGENTO [RO/CA]

live streaming show

http://www.margento.ro/

CUCA #1 PARTY

ATELIERE

D Proiect / Monotremu & Minitremu / Bogdan Condurache / Dreamrec / Sâmbăta Sonoră / Jumătatea Plină / Vlad Gherghiceanu / Synopsis / Levente Kozma / Romano ButiQ / Eliza Zdru / Sașa-Liviu Stoianovici / Nicolas Triboi / Lea Rasovszky / Gheorghe Rasovszky / Laura Jiga Iliescu / Kraftmade / Răzvan Supuran / Laurențiu Toma / Iov Tolomeiu / Radu Vișan / Dorel Ștefan / Ruxandra Sacaliș / Dan Cioclu / Tudor Elian

Fundația DALA este o organizație activă în sectorul ONG, care promovează prin proiecte culturale și angajare socială dezvoltarea locală/regională sustenabilă. Reorganizată în 2006, Fundația DALA a derulat sau are în derulare proiecte educaționale în domeniile arhitecturii, patrimoniului, dezvoltării comunitare, voluntariatului, artelor vizuale, în parteneriate cu instituții sau ONG-uri din țară sau străinătate.

www.dala.ro

Centrul Cultural Cârțișoara este un proiect interdisciplinar, localizat în comuna Cârțișoara, județul Sibiu, inițiat de către Fundația DALA în 2010, al cărui obiectiv principal este transferul de cunoștințe și bune practici între profesioniști care activează în domeniile arhitecturii, peisagisticii, restaurării, antropologiei și tineri studenți și/sau masteranzi ai universităților și facultăților de profil din țară și din străinătate.

https://www.facebook.com/CentrulCulturalCartisoara

afis_cuca04

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează