Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Febra Airfield Festival se trăiește pe ritmuri de rock alternativ, la Brașov!

0

Brașovul trăiește experiența Airfield Festival! Vineri, 24 aprilie, cu începere de la ora 21, a doua petrecere de promovare a Airfield Festival aduce la poalele Tâmpei artiști care fac cinste rock-ului românesc. ZOB, Niște Băieți și Hefe (DJ set) promit o noapte spectaculoasă în Trippin Cafe, locul unde în fiecare weekend brașovenii au parte de cele mai tari petreceri alături de artiști de marcă.

Airfield Festival_1

Febra celui mai așteptat eveniment muzical al verii – Airfield Festival, se gustă în porții mici în cele mai importante orașe din țară. După Alba Iulia, Brașovul este al doilea oraș care se pregătește pentru petrecerea cea mare. Airfield Festival va avea loc între 30 iulie și 2 august la aerodromul Măgura din apropierea Sibiului, iar prin line-up-ul impresionant care conține 70 de proiecte muzicale, dintre care 45 au fost anunțate deja, Airfield Festival propune cel mai eclectic mix de muzică dintre festivalurile de profil românești.

Pe scurt, artiștii care vor fi prezenți la Brașov sunt:

ZOB aniversează în 2015 douăzeci de ani de la debutul oficial. De atunci au lansat 5 albume, iar cel mai mare succes l-au înregistrat cu ”Telenovele”, un deliciu sonor satirico-rock, un antidot muzical la răspândirea virusului telenovele de la sfârșitul aniilor ’90. Sutele de reprezentații live recomandă trupa ZOB drept un reper obligatoriu pentru cei care descos pletele istoriei rock-ului românesc.

Niște Băieți abordează un stil unic în peisajul muzical românesc: muzica de petrecere cu distors și final glorios. Mai exact, trupa propune reinterpretarea șlagărelor românești dinainte și de după 1989 în manieră personală, pentru a le pasa generațiilor tinere. O infuzie savuroasă de punk și rock alternativ garnisită cu acorduri celebre din repertoriul unor artiști precum Gică Petrescu, Margareta Pâslaru, Mădălina Manole sau Compact.

Hefe (DJ set) este cunoscut și ca membru al trupei Coma și realizator de emisiuni de muzici alternative. Preocuparea lui principală este să mențină vâlvătaia și efervescența necesare oricărei petreceri. Pe ritmuri de rock, punk și ska, Hefe are skill și știe precis ce are de făcut ca mâinile și picioarele noastre să nu înceteze să se miște până în zorii zilei.

Accesul la petrecere se face pe bază de bilet. Prețul unui bilet este de 20 de lei și se achiziționează la intrare.

Airfield Festival este un eveniment muzical unic în România, unde concertele se ascultă de la sol sau de la înălțime. Desfășurat pe un aerodrom activ situat la doar 5 km de inima orașului Sibiu, festivalul propune cel mai îndrăzneț mix de muzică (jazz, funk, ska, techno, hip-hop sau rock alternativ) îmbinat cu adrenalina zborurilor de agrement sau a salturilor cu parașuta. Totul într-un peisaj fermecător, la poalele munților. La Airfield, aerul curat și muzica de calitate se inspiră în același timp!

Airfield Festival

Airfield Festival va avea loc între 30 iulie și 2 august 2015, iar până la începutul lunii mai prețul unui abonament este de doar 199 de lei, față de 269 de lei cât va costa în ziua festivalului. Abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim, în punctele de vânzare fixe AIRFIELD și online pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro. Mai multe informații pe www.airfield.roși pe pagina de facebook.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.