Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FCC şi U Cluj lansează primul concurs de finanţare din Fondul “U pentru Cluj”

0

Fundația Comunitară Cluj și FC Universitatea Cluj lansează luni, 12 decembire 2011, primul concurs de finanțare din Fondul “U pentru Cluj”. Acesta a fost consolidat în urma licitației online de tricouri de colecție, derulată pe platforma www.upentrucluj.ro.

La evenimentul de lansare, care va avea loc începând cu ora 11.30, la sediul U Cluj (str. Bună Ziua, nr. 34-36), vor participa și jucătorii Nwakaeme Anthony și Octavian Abrudan. Aceștia le vor înmâna tricourile câștigătorilor celei de-a doua tranșe a licitației online.

***
Despre Fundaţia Comunitară Cluj
Punem în legătură nevoile și resursele Clujului pentru a îmbunătăți viața locuitorilor. Stimulăm implicarea și inițiativa clujenilor, pentru un oraș în care să îți facă plăcere să locuiești, să îți crești copiii, să studiezi. Fundația Comunitară Cluj inspiră implicarea oamenilor. Valorile noastre sunt: transparența, profesionalismul, parteneriatul, impactul pe termen lung. Credem că fiecare clujean și companie cu interes local pot contribui la transformarea orașului în locul pe care il visăm.

În perioada 2008-2010, am gestionat și oferit finanțări în valoare totală de peste 500.000 de lei, pentru 100 de proiecte în cadrul programelor noastre, respectiv pentru 42 de bursieri.

Despre FC Universitatea Cluj
Înființată în 1919, Universitatea Cluj nu este doar o echipă de fotbal. Universitatea Cluj este un mod de viață, o legendă născută în inima Ardealului din tot ce are Clujul mai frumos: viață studențească, viață de familie, spirit de echipă. De aproape un secol, Universitatea Cluj este o adevarată familie, o familie ai cărei membri au transmis peste generații dragostea pentru culorile alb-negru. Universitatea Cluj este, fără discuție, o învingătoare în lupta pentru inimile clujenilor. Acum, echipa s-a angajat într-o luptă acerbă pentru a-și recâștiga locul pe care îl merită în clasamentele oficiale, un loc care să răsplătească minunații suporteri care au stat alături de U Cluj la bine și la rău.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.