FCC lansează ediţia 2013 a Programului de Burse

0

Fundaţia Comunitară Cluj lansează cea de-a patra ediţie a Programului de Burse, adresat elevilor care urmează să fie admişi într-o instituţie de învăţământ liceal din judeţ. Valoarea fondului de finanţare este de 20.700 de lei, iar aplicaţiile pot fi depuse până în 25 aprilie 2013.

Criteriile de selectare a candidaţilor vor fi rezultatele şcolare (media anilor de gimnaziu să fie minim 9.00), motivaţia de a-şi continua studiile şi nevoia financiară. Astfel, va fi luat în considerare şi venitul lunar pe membru de familie în ultimele patru luni, condiţia fiind ca acesta să nu fi depăşit nivelul de 500 lei.

Anul acesta vom acorda cel puţin 10 burse, începând cu luna septembrie, pe tot parcursul anului şcolar 2013-2014.

Valoarea lunară a unei burse va fi de 230 de lei.

Detalii suplimentare despre program sunt disponibile aici

sigla Fundatia Comunitara Cluj

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează