Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

fatzaDa street fest inchide strada Postavarului din Brasov pentru arte

0

Depoul de Arta Urbana, cu sprijinul Primariei Brasov, organizeaza, in perioada 13-15 august, pe strada Postavarului din Brasov, fatzaDa street fest, un eveniment dedicat artelor de toate felurile, ce isi propune sa readuca orasul cetatenilor.

Organizat sub deviza “etica si estetica strazii tale”fatzaDa street fest este un proiect socio-cultural de constientizare si implicare in procesul de restaurare a zonei istorice.

fatzaDa street fest aduce pe strada Postavarului trei zile de evenimente, cu concerte de muzica clasica si jazz, teatru pentru copii si adulti, expozitii de fotografie, pictura, sculpturi cinetice, aranjamente florale, colectii de arta si de antique-uri, proiectii de filme documentare si scurtmetraje, arta mestesugareasca, workshop-uri si prezentari de proiecte pentru centrul istoric.

Depoul de Arta Urbana aduce arta in mijlocul comunitatii si o foloseste ca unealta transformatoare si mijloc de comunicare, pentru a apropia brasovenii de institutiile locale, in efortul comun de restaurare a zonei istorice.

 

Toti locuitorii Brasovului sunt invitati sa participe activ la evenimentele din 13, 14 si 15 august.

In Brasov, fatzaDa street fest este primul eveniment de acest gen, foarte popular in tarile vestice si Statele Unite ale Americii, prin care locuitorii incep sa-si cunoasca vecinii, oamenii de cultura si instutiile culturale, Primaria si proiectele pentru zona istorica, arhitectii si proiectele lor, dar si firmele si institutiile care sprijina si se implica in proiectele de dezvoltare si restaurare a zonei istorice din Brasov.

“Vrem sa adunam pareri, idei, solutii si initiative creative, pe care sa le discutam si sa le prezentam public. In acelasi timp, vrem sa facem cunoscute proiectele prezentate de Primarie, Ordinul Arhitectilor, Depoul de Arta Urbana, Centrele Culturale, ONG-uri, dar si proiecte si initiative private. Prin fatzaDa street fest, lansam propunerea de a crea o strada a artei si culturii, unde galeriile si atelierele de creatie sa fie cele care dau tonul”, spune Dan Oprea, initiatorul proiectului.

fatzaDa street fest este o initiativa a Depoului de Arta Urbana, realizat cu sprijinul Primariei Brasov si in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor, Agentia Metropolitana Brasov, Cons. Local Gabriela Urse, Fundatia Istorica Romana, Fundatia Ithaka, Asociatia Culturala Kunstadt si Alliance of European Cultural Cities.

www.depouldeartaurbana.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.