Fabrica de componente aeronautice la Ghimbav / 45 de milioane de euro

0

O fabrică de componente aeronautice, Premium Aerotec va investi 45 de milioane de euro lângă Brașov! Potrivit ziarero.realitatea.net. Premium AEROTEC GmbH are peste 6.000 de angajaţi şi se aşteaptă la o cifră de afaceri în jur de un miliard de euro la nivelul anului 2009. Activitatea de bază o constituie dezvoltarea şi producerea de structuri compozite aerospaţiale din metal şi fibre de carbon precum şi a dispozitivelor şi sistemelor de fabricaţie aferente.

Întreprinderea are unităţi de producţie la Augsburg, Bremen, Nordenham şi Varel în Germania, iar în viitor şi la Ghimbav / judeţul Braşov în România.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează