Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziție de pictură la clinica stomatologică Dental Elite Brașov

0

Clinica stomatologică brașoveană Dental Elite găzduiește, începând cu luna octombrie 2018, la sediul din str. Strada Mihai Viteazul 22, lucrările unor tineri și talentați artiști brașoveni. Expoziția cuprinde peste 25 de lucrări și este deschisă publicului de Luni până Vineri, între orele 09.00 și 21.00 și Sâmbătă, în intervalul 09.00 – 15.00.

”Atmosfera din clinica noastră este mai caldă, mai colorată, mai veselă, de când găzduim cu multă mândrie și bucurie aceste lucrări.

Este un mod în plus de a fi implicați în viața comunității locale, de a aduce mai aproape de noi un strop din creativitatea, unicitatea si energia acestui minunat oraș dar si de a contribui la starea de bine a pacienților noștri, fie ca sunt iubitori de arta sau nu.” a declarat dr. Alexandru Ciucu, medic stomatolog.

Clinica Dental Elite își propune un mod integrativ de îngrijire a pacientului abordându-l atât din punct de vedere medical, cât și din punct de vedere emoțional. În acest context, deschiderea către artă este una firească, menită să aducă o stare de bine și calm.

Inaugurată la Brașov în Iulie 2018, Dental Elite oferă echipamente medicale de ultimă generație, echipă de medici profesioniști, cu experiență atât în țară cât și în străinătate, servicii stomatologice de top într-un cadru modern, elegant și plăcut, precum și o preocupare deosebită pentru terapia durerii și tratamentele nedureroase.

Elementul de excepție care vine să completeze aceste aspecte este abordarea pacientului anxios în echipă multidisciplinară medic stomatolog – psihoterapeut, atunci când este necesar sau când pacientul solicită acest lucru.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.