Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziția ”Poiana Tradițiilor” aduce la Cluj întreprinderile sociale din mediul rural

0

Expoziția ”Poiana Tradițiilor”, în cadrul târgului AGRARIA – spațiu de prezentare a inițiativelor locale din mediul rural

 logo

 

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă organizează, în cadrul Târgului AGRARIA, Târgul Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie, expoziția “Poiana Tradițiilor” în care vor fi prezentate o serie de inițiative locale din mediul rural transilvănean și rezultatele acestora din ultima perioadă. Evenimentul se va desfășura în perioada 25-28 Aprilie 2013, în Complexul Expozițional EXPO TRANSILVANIA (Cluj Napoca).

În cadrul expoziției vor participa o serie de întreprinderi sociale din mediul rural, care vor aduce în atenția publicului activitatea întreprinsă și rezultatele obținute în ultimul an în proiectul “Incluziune socială şi pe piaţa muncii prin întreprinderi sociale”, implementat de Consiliul Judeţean Alba, în parteneriat cu Die Querdenker, CFCECAS, Structural Group Consulting şi Fundaţia Civitas pentru Societatea Civilă. Tot aici vor fi prezente şi grupuri de acţiune locală care vor prezenta tradițiile populare din zonele din care vin, vor organiza expoziții de port tradițional și de fotografie, degustări de produse locale și alte atelierele tradiționale.

 

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, fondată în 1992, urmărește stimularea dezvoltării locale și regionale prin elaborarea şi implementarea de programe specifice, dezvoltarea relaţiilor dintre administraţia publică locală şi populaţie, sprijinirea iniţiativelor locale.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.