Expoziția ”Poiana Tradițiilor” aduce la Cluj întreprinderile sociale din mediul rural

0

Expoziția ”Poiana Tradițiilor”, în cadrul târgului AGRARIA – spațiu de prezentare a inițiativelor locale din mediul rural

 logo

 

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă organizează, în cadrul Târgului AGRARIA, Târgul Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie, expoziția “Poiana Tradițiilor” în care vor fi prezentate o serie de inițiative locale din mediul rural transilvănean și rezultatele acestora din ultima perioadă. Evenimentul se va desfășura în perioada 25-28 Aprilie 2013, în Complexul Expozițional EXPO TRANSILVANIA (Cluj Napoca).

În cadrul expoziției vor participa o serie de întreprinderi sociale din mediul rural, care vor aduce în atenția publicului activitatea întreprinsă și rezultatele obținute în ultimul an în proiectul “Incluziune socială şi pe piaţa muncii prin întreprinderi sociale”, implementat de Consiliul Judeţean Alba, în parteneriat cu Die Querdenker, CFCECAS, Structural Group Consulting şi Fundaţia Civitas pentru Societatea Civilă. Tot aici vor fi prezente şi grupuri de acţiune locală care vor prezenta tradițiile populare din zonele din care vin, vor organiza expoziții de port tradițional și de fotografie, degustări de produse locale și alte atelierele tradiționale.

 

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, fondată în 1992, urmărește stimularea dezvoltării locale și regionale prin elaborarea şi implementarea de programe specifice, dezvoltarea relaţiilor dintre administraţia publică locală şi populaţie, sprijinirea iniţiativelor locale.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează