Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Evenimentul I AM YOU / Indie Box & AC Leonte va avea loc sâmbătă, 22 iunie, în biserica evanghelică din satul Florești, comuna Laslea, județul Sibiu

0

Evenimentul I AM YOU / Indie Box & AC Leonte va avea loc sâmbătă, 22 iunie, în biserica evanghelică din satul Florești, comuna Laslea, județul Sibiu. 

I am You este un concert performativ născut din dialogul solistei vocale Ana-Cristina Leonte cu beatboxer-ul și coregraful Denis Bolborea. Pornind de la dorința comună de explorare a ideii de ritual prin tehnici și tehnologii moderne, manifestarea vine ca un răspuns la nevoile unei societăți în care asistăm la o separare a indivizilor, o disipare a sensului și a rolului comunității. Detașându-se de cadrul urban în care relațiile interumane sunt subțiate și distorsionate, cei doi artiști s-au adâncit în căutarea unui limbaj universal care își propune să atingă dincolo de alegerile personale și diferențele de orientare spirituală, având ca sursă o profunzime umană universală, independentă de religie și cultură.

”Suntem interesați să creăm legături între limbajul tradițional și limbajul contemporan, exprimarea artistică a profesioniștilor și naturalețea exprimărilor needucate, mediul sonor acustic și tehnicile ofertante de explorare a sunetului din mediul electronic.”

Prezentarea din Biserică este rezultatul unui proces de lucru intens desfășurat timp de 4 luni în București și două săptămâni în Florești, unde patru artiști ( doi performeri și doi artiști vizuali) au beneficiat de o rezidență oferită de Mihai Eminescu Trust.

Performeri: Ana-Cristina Leonte, Denis Bolborea
Videoproiectie: Andrei Cozlac
Documentare Foto-video: Gabriel Durlan
Producător: Indie Box

Partenerii proiectului: Fundația Mihai Eminescu Trust, Centrul Multimedia Teatru Fix, Casa de Cultură a Studenților Suceava, Fundația John Teth pentru Jurnalism, SC Arts Arena SRL.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

CAZARE: booking@experiencetransylvania.ro

Pachete 1 noapte

Malancrav (13 km departare) – pachet 1 noapte ( sambata 22 iunie) cu cina, concert si mic dejun ;

– casa 276: pachet 240 lei/persoana, sunt 8 locuri in 2 case ce impart aceeasi curte
– casa 297: pachet 240 lei/persoana, sunt 6 locuri intr-o casa, 1 apartament cu 4 locuri si un altul cu intrare separata cu 2 locuri

Biertan (25 km departare) :

– Casa de pe Colt, 8 locuri in total: pachet 240 lei/persoana, sunt 2 camere duble cu baie proprie + 1 apartament de 4 persoane cu baie proprie

Pachet 2 nopti

Biertan – pachet 2 nopti (vineri 21 si sambata 22 iunie) cu cine, concert si mic dejun

– Casa de pe Colt, 8 locuri in total: pachet 460 lei/persoana, sunt 2 camere duble cu baie proprie + 1 apartament de 4 persoane cu baie proprie

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.