evenimentebiz.ro prima platformă pentru evenimente de business lansată de un student la Cluj

0

evenimente biz 

Prima platformă online dedicată evenimentelor de business și dezvoltare personală a fost lansată saptămâna trecută la Cluj-Napoca de către un student. “Principalul ei scop este de a centraliza într-o formă online ușor de folosit, informații despre evenimentele specifice oamenilor de afaceri. Aceasta are o dublă utilitate: atât rol de informare cât și oferirea posibilității de a posta evenimente gratuit, de către organizatorii acestora. În prezent sunt publicate peste 60 de evenimente din cele mai importante orașe din tara, câteva chiar și din străinătate” declară Alex Țiff, fondatorul acesteia.

Oferta de educație pentru mediul de afaceri, precum și evenimentele dedicate acestui sector au început în ultimii ani să cunoască o adevarată expansiune în România pe fondul unei cereri în creștere din partea antreprenorilor, managerilor, profesioniștilor din această industrie și chiar mai nou din partea studenților care vor să fie mai bine pregătiți în condițiile unei concurențe tot mai acerbe pe piața muncii. De altfel, mediul de afaceri reprezintă un element cheie al oricărei economii, având o importantă influență în rezolvarea problemelor de ordin social, economic sau de altă natură.

Este de la sine înțeles că activarea într-un astfel de mediu necesită o serie de competențe speciale, care pot fi învățate și experimentate într-un mediu simulat fară risc. Totodată este necesară construirea de relații cu persoane care activează în același domeniu sau altele de interes, lucruri care se pot realiza prin participarea la evenimente care reunesc oameni cu aceleași interese.

Rolul platformei online evenimentebiz.ro este de a contribui la educația și dezvoltarea personală și profesională a oamenilor de afaceri prin furnizarea de informații relevante despre evenimentele organizate pentru aceștia.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează