Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

evenimentebiz.ro prima platformă pentru evenimente de business lansată de un student la Cluj

0

evenimente biz 

Prima platformă online dedicată evenimentelor de business și dezvoltare personală a fost lansată saptămâna trecută la Cluj-Napoca de către un student. “Principalul ei scop este de a centraliza într-o formă online ușor de folosit, informații despre evenimentele specifice oamenilor de afaceri. Aceasta are o dublă utilitate: atât rol de informare cât și oferirea posibilității de a posta evenimente gratuit, de către organizatorii acestora. În prezent sunt publicate peste 60 de evenimente din cele mai importante orașe din tara, câteva chiar și din străinătate” declară Alex Țiff, fondatorul acesteia.

Oferta de educație pentru mediul de afaceri, precum și evenimentele dedicate acestui sector au început în ultimii ani să cunoască o adevarată expansiune în România pe fondul unei cereri în creștere din partea antreprenorilor, managerilor, profesioniștilor din această industrie și chiar mai nou din partea studenților care vor să fie mai bine pregătiți în condițiile unei concurențe tot mai acerbe pe piața muncii. De altfel, mediul de afaceri reprezintă un element cheie al oricărei economii, având o importantă influență în rezolvarea problemelor de ordin social, economic sau de altă natură.

Este de la sine înțeles că activarea într-un astfel de mediu necesită o serie de competențe speciale, care pot fi învățate și experimentate într-un mediu simulat fară risc. Totodată este necesară construirea de relații cu persoane care activează în același domeniu sau altele de interes, lucruri care se pot realiza prin participarea la evenimente care reunesc oameni cu aceleași interese.

Rolul platformei online evenimentebiz.ro este de a contribui la educația și dezvoltarea personală și profesională a oamenilor de afaceri prin furnizarea de informații relevante despre evenimentele organizate pentru aceștia.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.