Eveniment special Toastmasters Cluj „Discursuri ca’n Filme”

0

Joi, 27 Noiembrie 2014, începând cu ora 19:30, la Cinema Mărăşti va avea loc un nou eveniment special marca Toastmasters Cluj. Intrarea este liberă, iar membrii Toastmasters Cluj promit să ofere o seară de  relaxare şi voie-bună.

discursuri_filme_facebook_cover
În acest an, scena Cinematografului Mărăşti se transformă pentru câteva ore în secvențe de discursuri despre filmele din viața noastră. Filme care ne-au facut să visăm, să ne îndeplinim visele, să devenim mai buni sau pur și simplu, să râdem în hohote pentru câteva ore. Filme care în timp, au devenit o parte din noi și pe care le revedem mereu cu plăcere.
Pentru a ne reaminti aceste senzații prin intermediul unor discursuri memorabile, vor urca pe scenă membrii ai clubului Toastmasters Cluj, într-o atmosferă relaxantă de vorbit în public despre filmele lor preferate.
Vă aşteptăm cu drag să ne cunoaşteţi şi să intrăm împreună în atmosfera celor mai bune filme!
Toastmasters International este o organizație non-profit de învăţământ care predă vorbitul în public şi abilităţi de lider la nivel mondial printr-o reţea de cluburi. Fondată în octombrie 1924, organizaţia are în prezent peste 270.000 de membri în 13.000 de cluburi în 116 ţări.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează