Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment special Toastmasters Cluj „Discursuri ca’n Filme”

0

Joi, 27 Noiembrie 2014, începând cu ora 19:30, la Cinema Mărăşti va avea loc un nou eveniment special marca Toastmasters Cluj. Intrarea este liberă, iar membrii Toastmasters Cluj promit să ofere o seară de  relaxare şi voie-bună.

discursuri_filme_facebook_cover
În acest an, scena Cinematografului Mărăşti se transformă pentru câteva ore în secvențe de discursuri despre filmele din viața noastră. Filme care ne-au facut să visăm, să ne îndeplinim visele, să devenim mai buni sau pur și simplu, să râdem în hohote pentru câteva ore. Filme care în timp, au devenit o parte din noi și pe care le revedem mereu cu plăcere.
Pentru a ne reaminti aceste senzații prin intermediul unor discursuri memorabile, vor urca pe scenă membrii ai clubului Toastmasters Cluj, într-o atmosferă relaxantă de vorbit în public despre filmele lor preferate.
Vă aşteptăm cu drag să ne cunoaşteţi şi să intrăm împreună în atmosfera celor mai bune filme!
Toastmasters International este o organizație non-profit de învăţământ care predă vorbitul în public şi abilităţi de lider la nivel mondial printr-o reţea de cluburi. Fondată în octombrie 1924, organizaţia are în prezent peste 270.000 de membri în 13.000 de cluburi în 116 ţări.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.