Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment pentru sibieni in zona lacurilor Sopa

0

Distractia poarta ochelari de soare la I LOVE S.O.P.A

La finalul unei veri calduroase, sunteti invitati la ultimul eveniment in aer liber:  I LOVE S.O.P.A.

31 august 2013 este data la care sibienii, si nu numai, sunt invitati la un eveniment deosebit. La doar cativa kilometri de Sibiu, in zona lacurilor Sopa, pentru o zi si o noapte, distractia poarta ochelari de soare.

Aflat la prima editie, I Love S.O.P.A propune un concep nou, desfasurat nu doar seara, asa cum au loc in mod regulat diversele show-uri sau spectacole, ci incepand cu ora pranzului. In timpul zilei participantii sunt asteptati la un picnic veritabil, la marginea lacurilor, langa padure, intr-o zona de exceptie. Nu vor lipsi diversele activitati sportive si activitati recreative si multe surprize. Incepand cu ora 12:00 se va da startul petrecerii, in ritmuri de muzica electronica. Line-up este unul vast, pe lista celor 20 de dji regasindu-se Jay Bliss, Vlad Rusu, Niro Lassano, Alex Maxim, Toygun, Ciprian Popa, Razvan Mate si multi altii.

Dresscode eveniment: ochelari de soare.

In ultima sambata de vara, I Love S.O.P.A va invita sa transformam impreuna pitoreasca zona a Sibiului intr-un spatiu al distractiei. S.O.P.A – Space of Party Attitude, isi propune sa ofere publicului o zi de relaxare, in mijlocul naturii, deoparte de zgomotul si agitatia orasului.

Accesul la eveniment este gratuit.

Eveniment organizat cu sprijinul Casei de Cultura a Municipiului Sibiu, Primaria Selimbar, Consiliul Judetean Sibiu, AJVPS, ANAGOV. Partener media: Kiss FM.

Mai multe detalii pe site-ul evenimentului www.ilovesopa.ro si pe pagina de Facebook www.facebook.com/iLoveSOPA.ro.

Afis_I Love S.O.P.A.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.