Eveniment pentru sibieni in zona lacurilor Sopa

0

Distractia poarta ochelari de soare la I LOVE S.O.P.A

La finalul unei veri calduroase, sunteti invitati la ultimul eveniment in aer liber:  I LOVE S.O.P.A.

31 august 2013 este data la care sibienii, si nu numai, sunt invitati la un eveniment deosebit. La doar cativa kilometri de Sibiu, in zona lacurilor Sopa, pentru o zi si o noapte, distractia poarta ochelari de soare.

Aflat la prima editie, I Love S.O.P.A propune un concep nou, desfasurat nu doar seara, asa cum au loc in mod regulat diversele show-uri sau spectacole, ci incepand cu ora pranzului. In timpul zilei participantii sunt asteptati la un picnic veritabil, la marginea lacurilor, langa padure, intr-o zona de exceptie. Nu vor lipsi diversele activitati sportive si activitati recreative si multe surprize. Incepand cu ora 12:00 se va da startul petrecerii, in ritmuri de muzica electronica. Line-up este unul vast, pe lista celor 20 de dji regasindu-se Jay Bliss, Vlad Rusu, Niro Lassano, Alex Maxim, Toygun, Ciprian Popa, Razvan Mate si multi altii.

Dresscode eveniment: ochelari de soare.

In ultima sambata de vara, I Love S.O.P.A va invita sa transformam impreuna pitoreasca zona a Sibiului intr-un spatiu al distractiei. S.O.P.A – Space of Party Attitude, isi propune sa ofere publicului o zi de relaxare, in mijlocul naturii, deoparte de zgomotul si agitatia orasului.

Accesul la eveniment este gratuit.

Eveniment organizat cu sprijinul Casei de Cultura a Municipiului Sibiu, Primaria Selimbar, Consiliul Judetean Sibiu, AJVPS, ANAGOV. Partener media: Kiss FM.

Mai multe detalii pe site-ul evenimentului www.ilovesopa.ro si pe pagina de Facebook www.facebook.com/iLoveSOPA.ro.

Afis_I Love S.O.P.A.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează