Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment festiv la Centrul de Zi din Săcele

0

Eveniment festiv la Centrul de Zi din Săcele
Generația MPV prezintă activitatea din anul 2015

Rețeaua CAN Brașov, cu sprijinul Fundației ERSTE și al Centrului de Zi pentru copii și tineri din Săcele, vă invită la evenimentul festiv din cadrul programului „Multimedia – Pregătire pentru Viață”, care va avea loc în data de 11 decembrie, de la ora 17.00 la Centrul de Zi din Săcele. (Str. George Moroianu, nr. 17, intrarea prin Str. Petofi Sandor, lângă tipografie).

Afis Eveniment final 11.12.2015-res
Participanții programului, alături de echipa de training, au pregătit o seară specială cu scopul de a împărtăși activitatea din anul 2015, și în mod special, materialele video realizate în perioada octombrie – decembrie.
• Scurtmetrajul “Prietenie și Tehnologie” a fost conceput și realizat de elevi din clasa a X-a de la Liceul Teoretic George Moroianu” și de la Liceul Teoretic “Zajzoni Rab Istvan” din Săcele, îndrumați de trainerul nostru în domeniul video și va putea fi vizionat în premieră!
• Materialul Video “Super eroii cuceresc orașul” prezintă într-un mod creativ calitățile unui voluntar, atribute necesare și pentru dobândirea statutului de supererou! Filmările au fost realizate de absolvenții primei generații din programul „Multimedia – Pregătire pentru Viață”, în prezent elevi din clasa a XI-a la Liceul Tehnologic “Victor Jinga” și la Liceul Teoretic “Zajzoni Rab Istvan”.
• “Gânduri și impresii de la tinerii din program” a fost inițiat de unul dintre voluntarii noștri, Liviu Romașcu, implicat de un an de zile alături de echipa noastră, care a intervievat 20 participanți, colectând astfel mărturii despre impactul unui astfel de program în rândul tinerilor din Săcele.

Evenimentul aduce împreună într-un cadru festiv tineri, părinți, voluntari, profesori cât și parteneri ai Rețelei CAN Brașov. La final, fiecare invitat va primi o fotografie suvenir, precum și albumul foto “Povestea noastră”!

Pe parcursul anului 2015 echipa programului „Multimedia – Pregătire pentru Viață” a fost implicată în diverse activități, printre care: sesiuni de training IT, foto și video, expoziție itinerantă, piesă de teatru, acțiuni de voluntariat, cursuri de comunicare, pregătire profesională, antreprenoriat, cursă cu obstacole, tabără de educație prin experiență. Despre toate acestea puteți citi mai multe pe site-ul www.multimedia.canbv.ro .
www.canbv.ro, www.facebook.com/ReteauaCANBrasov

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.