Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment caritabil inedit – „Blind Date with a Book”

0

Asociaţia Dare to Dream organizează sâmbătă, 6 septembrie 2014, începând cu orele 16:00, evenimentul „Blind Date with a Book”. Acesta va avea loc la ceainăria La Perne, pe Calea Turzii, nr. 18, din Cluj-Napoca.

„Editurile şi librăriile au fost invitate să ofere sponsorizări în cărţi pentru a susţine acest eveniment. Noi le vom împacheta astfel încât să nu se observe titlul sau autorul şi vom lipi pe ambalaj doar o descriere din perspectiva cărţii. Oamenii pot să achiziţioneze aceste cărţi misterioase contra unei donaţii minime stabilite de asociaţie în funcţie de preţul iniţial al fiecărei cărţi.

Toate fondurile strânse vor fi direcţionate către proiectul „Gata de Şcoală!” pe care asociaţia îl desfăşoară în acestă perioadă. Prin acest proiect ne dorim să oferim minim 50 de ghiozdane complet echipate unor copii nevoiaşi din judeţul Cluj. Pe lângă posibilitatea de a achiziţiona cărţi şi semne de carte, cei care vor veni la eveniment au ocazia să petreacă o după-amiază plină de jocuri de societate, concursuri cu premii în cărţi, mini-şedinţe foto cu cartea cu care „şi-au dat întâlnire” şi seara vom avea şi un concert acustic care nu trebuie ratat”, a declarat preşedintele Asociaţiei Dare to Dream, Marius Cupa.

Asociaţia Dare to Dream s-a născut din dorinţa de a oferi un sprijin persoanelor din medii defavorizate (în special copii şi tineri) şi de a încuraja tinerii să se implice activ în comunitatea din care fac parte. Prin proiectele derulate dorim să sprijinim accesul la educaţie, să promovăm educaţia non-formală şi dezvoltarea personală. O altă componentă esenţială a activităţilor noastre este sprijinirea tinerilor cu dizabilităţi şi oferirea accesului la aceleaşi facilităţi pe care le au ceilalţi oameni din societate. Asociaţia îşi desfăşoară activităţile în judeţele Cluj şi Sălaj.

Afis Blind date with a book

Pentru mai multe detalii puteţi vizita pagina de Facebook a Asociaţiei: https://www.facebook.com/asociatiadaretodream

Pentru a fi la curent cu informaţiile despre eveniment puteţi accesa pagina acestuia:

https://www.facebook.com/events/1508824916024852/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.