Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Eveniment caritabil inedit – Blind Date with a Book, ediţia a II a

0

Sâmbătă, 13 iunie 2015, Asociaţia Dare to Dream invită publicul clujean la cea de-a doua ediţie a evenimentului caritabil Blind Date with a Book, organizat la Casino Parcul Central, cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca.

Editurile şi librăriile au fost invitate şi de această data să ofere sponsorizări în cărţi pentru a susţine evenimentul. Noi le vom împacheta astfel încât să nu se observe titlul sau autorul şi vom lipi pe ambalaj doar câteva mici indicii despre carte. Oamenii pot să achiziţioneze aceste cărţi misterioase contra unei donaţii minime stabilite de asociaţie în funcţie de preţul iniţial al fiecărei cărţi. Pe lângă posibilitatea de a achiziţiona cărţi şi semne de carte, cei care vor veni la eveniment au ocazia să petreacă o după-amiază plină de activităţi interesante alături de noi. Am pregătit jocuri de societate, un mic atelier de storytelling şi un concurs cu şi despre cărţi.

Afis Blind date with a book 2015 pt Comunicat

Fondurile strânse vor fi direcţionate către activităţile care-i vizează pe copiii din medii defavorizate cu care asociaţia lucrează. Anul trecut, împreună cu ajutorul obţinut la acest eveniment care a făcut parte dintr-o campanie mai amplă, am reuşit să oferim copiilor nevoiaşi din Cluj, un număr de 110 ghiozdane complet echipate pentru şcoală. Momentan lucrăm cu un grup de copii pe care îi sprijinim în mod constant, îi ducem la diferite evenimente educative la care altfel nu şi-ar permite accesul şi organizăm tot felul de activităţi interesante pentru ei.

Mai multe detalii despre activităţile Asociaţiei Dare to Dream şi poze de la ediţia de anul trecut a evenimentului puteti găsi pe siteul www.daretodream.ro şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/asociatiadaretodream.

Pentru informaţii suplimentare despre eveniment puteti accesa direct pagina acestuia: https://www.facebook.com/events/857658474281815/

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.