Elevii din Petrila vor sa construiasca o parcare de biciclete. Ii ajuti cu votul tau?

0

Am aflat de la TaraluiAndrei.ro elevii din Petrila s-au pus pe treabă în aprilie şi au înscris, în competiţia Oraşul Tău, un proiect îndrăzneţ: „Parcare de biciclete la liceul din Petrila”. Acum ei se bazează pe votul tău pentru a câştiga finanţarea de 5000 Euro!

Ce zici, îi ajuţi?

Înainte de a răspunde, trebuie să ştii că proiectul are ca obiectiv construirea unei parcări de biciclete pentru Colegiului Tehnic „Constantin Brâncuşi” din Petrila, care va încuraja elevii şi profesorii să adopte un stil de viaţă mai sănătos, cu mai multă mişcare.

Acest proiect, dacă ar fi implementat, ar putea aduce beneficii vizibile pentru cei peste 1.000 de copii care învaţă la Colegiul „Constantin Brâncuşi”. Aşa că, dacă şi tu crezi în el, votează-l!

Intră aici pentru a citi mai multe informaţii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează