Educatie pentru dezvoltare durabila la Gilau langa Cluj

0

Au inceput activitatile ESD: TRIP

Duminica, 15 iulie, a inceput activitatea centrala a proiectului ESD: TRIP, proiect AIDA, Asociatia pentru Initiative Durabile – Alternative, in parteneriat cu UNESCO Youth Club Salonic din Grecia, cofinantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.

Zece tineri din Grecia si zece tineri din România descopera in acest moment ce este educatia pentru dezvoltare durabila prin intermendiul  metodelor nonformale si prin  educatie prin descoperire.

Proiectul se  desfasoara la Gilau, la 17 km de Cluj  Napoca. Activitatile incepute in aceasta duminica  se vor derula pe parcursul a 8 zile pline de animatie, educatie ecologica, activitati de gatit fara foc, educatie pentru cetatenie, jocuri interculturale. Joi, 19 iulie, tinerii vor veni in Cluj-Napoca unde printr-un flashmob le vor arata clujenilor ce este educatia pentru dezvoltare durabila, in ziua urmatoare având si activitati distractive cu copiii din Gilau.

In fiecare zi, pe pagina de facebook a proiectului www.facebook.com/esdtrip tinerii vor uploda poze, filmari si pareri despre ceea ce se intâmpla in fiecare zi de proiect.

ESD: TRIP este un schimb de tineri marca AIDA, in parteneriat cu UNESCO Zouth Club Salonic din Grecia, cofinantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează