Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

EDUCATIA se serveste la pachet cu Dezvoltarea Durabila, iar tu esti asteptat la una dintre cele mai interactive TABERE din VARA ACEASTA

0

EDUCATIA se serveste la pachet cu Dezvoltarea Durabila, iar tu esti asteptat la una dintre cele mai interactive TABERE din VARA ACEASTA

Asociatia pentru Initiative Durabile-Alternative, AIDA, organizeaza vara acesta 4 tabere pe tema Educatiei pentru Dezvoltare Durabila, pentru 4 grupuri tinta diferite. Vom invata astfel ca educatia se poate face oriunde, utilizand metode originale si interactive, potrivite fiecarui stil de invatare.

Asa ca fa-ti bagajul, nu uita sa iti iei cu tine doza de entuziasm si dorinta de a te bucura de o saptamana unde EDUCATIA si DISTRACTIA se vor imbina perfect.

Copilul tau are ocazaia sa invete mai multe despre mediul inconjurator, sa isi dezvolte creativitatea si sa arate cat de ingenios poate fi sau poate tu iti doresti o cariera in animatie si stii ca tu esti cel ce aduce buna dispozitie in orice grup, sau pur si simplu doresti sa devii un bun formator si a impartasesti eficient cunostintele tale, sau poate esti un professor pasionat de munca lui, care este mereu deschis spre nou, oricine ai fi te asteptam in cel mai important proiect AIDA din vara aceasta.

Taberele EDD reprezinta cel mai important proiect AIDA in domeniul Educatiei pentru Dezvoltare Durabila. Este un pas mare pe care AIDA il face in 2011 in educatie si un pas important in ceea ce reprezinta contributia noastra la dezvoltarea sustenabila a comunitatii in care activam. Adresam aceste tabere celor care doresc sa aiba un impact pozitiv in comunitatile lor prin educatie si prin animatie.”  a declarat Sonia Bercuci, Presedinte AIDA.

Dar nu ne crede pe cuvant si acceseaza www.tabereleEDD.ro, cere toate informatiile suplimentare de care ai nevoie, si apoi inscrie-te cu incredere. Noi te asteptam!

AIDA Cluj-Napoca

office@initiativedurabile.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.