EDUCATIA se serveste la pachet cu Dezvoltarea Durabila, iar tu esti asteptat la una dintre cele mai interactive TABERE din VARA ACEASTA

0

EDUCATIA se serveste la pachet cu Dezvoltarea Durabila, iar tu esti asteptat la una dintre cele mai interactive TABERE din VARA ACEASTA

Asociatia pentru Initiative Durabile-Alternative, AIDA, organizeaza vara acesta 4 tabere pe tema Educatiei pentru Dezvoltare Durabila, pentru 4 grupuri tinta diferite. Vom invata astfel ca educatia se poate face oriunde, utilizand metode originale si interactive, potrivite fiecarui stil de invatare.

Asa ca fa-ti bagajul, nu uita sa iti iei cu tine doza de entuziasm si dorinta de a te bucura de o saptamana unde EDUCATIA si DISTRACTIA se vor imbina perfect.

Copilul tau are ocazaia sa invete mai multe despre mediul inconjurator, sa isi dezvolte creativitatea si sa arate cat de ingenios poate fi sau poate tu iti doresti o cariera in animatie si stii ca tu esti cel ce aduce buna dispozitie in orice grup, sau pur si simplu doresti sa devii un bun formator si a impartasesti eficient cunostintele tale, sau poate esti un professor pasionat de munca lui, care este mereu deschis spre nou, oricine ai fi te asteptam in cel mai important proiect AIDA din vara aceasta.

Taberele EDD reprezinta cel mai important proiect AIDA in domeniul Educatiei pentru Dezvoltare Durabila. Este un pas mare pe care AIDA il face in 2011 in educatie si un pas important in ceea ce reprezinta contributia noastra la dezvoltarea sustenabila a comunitatii in care activam. Adresam aceste tabere celor care doresc sa aiba un impact pozitiv in comunitatile lor prin educatie si prin animatie.”  a declarat Sonia Bercuci, Presedinte AIDA.

Dar nu ne crede pe cuvant si acceseaza www.tabereleEDD.ro, cere toate informatiile suplimentare de care ai nevoie, si apoi inscrie-te cu incredere. Noi te asteptam!

AIDA Cluj-Napoca

office@initiativedurabile.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează