Educatia pentru excelenta in mediul multicultural

1

IRSCA Gifted Education lanseaza inscrierile pentru prima editie a Simpozionului international: Educatia pentru excelenta in mediul multicultural, programat in perioada 28-29 mai 2010 la Toplita.

Obiectivul general care sta la baza acestui eveniment este redactarea primului ghid de bune practici in domeniul educatiei de excelenta adresat tuturor categoriilor din mediul diversitatii al culturilor, lingvisticii, mediul social defavorizat si al categoriilor de copii cu dizabilitati asociative.

Unele categorii de copii cu exceptionalitati reprezinta pe curba Gauss a distributiei populatiei un numar relativ redus, altii reprezinta un numar relativ mare atunci cand exceptionalitatile au fost datorate unor cauze externe lor (copiii de imigranţi, copiii strazii, copiii din orfelinate, copiii cu handicap social, economic sau cultural, copiii din familii destramate etc.).

Mai multe informatii pe lumebuna.ro
Detalii despre programul evenimentului pe giftedmulticultural.blogciting.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.