Ecologie cu abilităţi!

0
1 mai a trecut şi anul acesta şi în urma hoardelor de veselie au rămas multe mărturii. Mărturii ale nepăsării. Mărturii ale lipsei abilităţilor de a proteja mediul din jurul nostru. O demonstraţie de abilităţi în acest sens a venit la Braşov din partea …unor copiii cu dizabilităţi! Ziarul Bună Ziua Brasov a făcut public acest eveniment, iar Ştiri locale Braşov a dat sfoară în ţară pentru toată lumea. Mai jos este un fragment din această ştire. Continuarea este pe site-ul Bună Ziua Brasov!

7 tone de gunoaie adunate de copiii cu dizabilităţi

„Au făcut o ieşire la iarbă verde de 1 şi 2 mai, dar ca să cureţe mizeria pe care cei certaţi cu spiritul ecologic au făcut-o. 20 de copii instituţionalizaţi la Centrul de Reabilitare Şcolară Brădet şi 14 instituţionalizaţi la Centrul de plasament Azur din Victoria, ajutaţi de 10 voluntari de la Centrul Regional pentru Supraveghere Ecologică (CRSE) Braşov au dat o lecţie de ecologie braşovenilor. În special celor care au uitat că trebuie să respecte natura chiar şi atunci când sunt în vacanţă.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează