Echipa Habitat for Humanity joaca in semifinalele Campionatului de Bine, de pe Bursa Binelui!

0

Echipa Habitat for Humanity joaca in semifinalele Campionatului de Bine, de pe Bursa Binelui! Mai avem nevoie doar de coechipieri care sa ne duca in finala!

Concuram cu proiectul nostru de la Medias, care va schimba viata a 200 de tineri din Medias. Ei se lupta acum cu excluziunea sociala din cauza saraciei extreme, a lipsei scolarizarii, etniei sau dizabilitatilor. Pentru ei, construim la Medias 15 locuinte sociale unde vor locui si reabilitam o cladire unde vor invata o meserie.


Cum intri in echipa noastra?
Intra pe pagina noastra de pe Bursa Binelui, aici. Doneaza pana pe 15 ianuarie si ajuta-ne sa strangem suma minima de 2500 de lei, care ne permite sa ajungem in finala. Si sa finalizam constructia locuintelor sociale pentru acei tineri din Medias care au fost mai putin norocosi decat noi.

Mai multe despre lucrarile de constructie de la Medias, gasiti pe siteul nostru aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.