Echipa GRASP Cluj te invită să te înscrii în programul de antreprenoriat Tandem!

0

Așa cum sugerează și numele, Tandem mizează pe un ingredient cheie pentru un proiect de succes: echipe multidisciplinare și schimbul fertil de idei între participanți cu background cultural, pregătire și aptitudini diverse. Prima ediție începe în 4 aprilie 2013 și se desfășoară pe durata a opt săptămâni. Fiecare tematică de curs e introdusă de un vorbitor cu experiență în mediul de afaceri, tratează studii de caz și presupune mentoratul intens al participanților pe toată durata cursurilor.

Comparativ cu universitățile de profil din țară, procesul de învățare e dinamic și profund informal, antrenează creativitatea și încurajează interacțiunea între tineri cu pregătiri diverse. La sfârșitul cursului fiecare echipă își va susține ideea și un prototip în fața unui juriu format din investitori locali și internaționali, precum și oameni de afaceri.

Logo A Full Color P 72

 

Nu încă un curs! Tandem e mai mult decât o sumă de prelegeri inspiraționale, în Tandem vei învăța pas cu pas cum sa generezi și să identifici o idee cu potențial inovator, cum să realizezi un business plan, cum să estimezi costuri, cum să-ti prezinți idea unor investitori, cum să realizezi un prototip de afacere. Nu vei fi singur în această călătorie, ci vei lucra cu un grup divers de tineri asemenea ție, dar cu talente diverse, și vei fi mentorat pe parcursul celor opt săptămâni de program.

Noi te vrem! Dacă ai o idee inovatoare pe care vrei s-o lansezi, dacă vrei să găsești un mediu în care să generezi o astfel de idee, și dacă vorbești limba engleză, înscrie-te în Tandem! Tot ce trebuie să faci este să COMPLETEZI ACEASTA APLICATIE până la data de 27 martie.

Pentru întrebări ne poți contacta la tandem@mygrasp.org

Pe facebook ne găsești la: http://facebook.com/myGraspCluj


Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului.
www.mygrasp.org

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează