Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

E.ON România le oferă românilor 100.000 de kWh pe care să îi dăruiască mai departe

0

 100 000 de kWh în energie electrică sau echivalentul lor în gaz vor fi donaţi către cămine de copii și centre de bătrâni, în funcţie de alegerile românilor.

  • Românii vor putea lua parte la campanie, instalându-şi rama personalizată “Dăruieşte Lumină”.

E.ON România lansează cea de-a cincea ediţie a campaniei “Dăruiește Lumina” şi pune la dispoziţie 100.000 kWh – gaz și electricitate, pentru a-i dărui în prag de iarnă unor instituţii sociale din judeţele Caraş-Severin, Cluj, Harghita şi Sibiu.

Cei 100.000 de kWh vor ajunge la 4 instituții publice, precum cămine, unităţi şcolare sau centre pentru vârstnici, care au nevoie de sprijin mai ales pe perioada iernii*.

Cantitatea de energie nu va fi distribuită în mod egal, ci acordată în funcţie de preferinţele utilizatorilor.

Astfel, aceştia pot acorda 100 kwh unei instituţii printr-un mecanism social: trebuie doar să îşi instaleze, în perioada 6 – 24 decembrie 2018, în reţelele de socializare, rama personalizată a campaniei, asociată fotografiei de profil, să folosească hashtag-ul #DaruiesteLumina în descrierea postării şi să menţioneze instituţia la care doresc să ajungă contribuţia lor. E.ON va dona, în numele utilizatorilor, cantitatea de energie strânsă pentru fiecare instituţie în parte.

Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 11,8 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 280.000.

Una din inițiativele companiei este chiar campania “Dăruieşte Lumină”, care a ajuns la cea de-a cincea ediție şi reprezintă încă un exemplu de implicare a E.ON România în viaţa comunităţilor locale.

Printre inițiativele sociale sprijinite de E.ON România, cu impact în viața comunității, se numără campaniile de informare și prevenire derulate împreună cu IGSU, datorită cărora numărul de incendii pe plan local a scăzut considerabil, și competiția internațională Energy Globe Award, care promovează și răsplătește utilizarea resurselor alternative de energie.

*Lista instituţiilor participante la campanie poate fi găsită pe site-ul daruiestelumina.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.