E OFICIAL: IBM va deschide un centru de cercetare-dezvoltare la Târgu-Mureş!

0

Centrul de Excelenţă şi Cercetare Transilvania

Vestea despre deschiderea în Romania a unui Centru de Cercetare-Dezvoltare IBM a „însufleţit” multe pagini de ziare anul trecut, în plină criză economică. Iată că vestea bună este confirmată oficial în aceasta perioadă! Concernul informatic american International Business Machines (IBM) va deschide un centru de cercetare-dezvoltare la Târgu-Mureş.

Potrivit ziarului regional zi-de-zi.ro “Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, a parafat ieri, la Bucureşti în prezenţa premierului Emil Boc şi a primarilor din trei oraşe importante, Sorin Apostu (Cluj-Napoca), George Scripcaru (Braşov) şi Mircea Hava (Alba Iulia), acordul cu gigantul informatic IBM un protocol de colaborare privind dezvoltarea Centrului de Excelenţă şi Cercetare Transilvania. (CECT)”.

PS:  Multumim Andrei Radu pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează