Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dragostea la bătrânețe în variantă masculină, la Cinemateca Astra Film

0

Cinemateca Astra Film revine miercuri, 11 martie 2015, de la ora 19 la subiectul dragostei la vârsta a treia, de data aceasta în variantă masculină. Cinci bărbați, cinci filosofii ale iubirii, o singură concluzie: iubirea este antidotul pentru gândul la moarte. Men’s Lust / Plăcerea bărbaților (regia Gabi Schweiger) continuă interesul autoarei pentru felul în care dragostea și sexualitatea se manifestă la persoanele trecute de 60 de ani.

Întâlnim un artist – tată împlinit și fericit care încă venerează vaginul, un doctor care crede în monogamie, un om spiritual care așteaptă iluminarea iubind o femeie, un filosof cu o copilărie tulburentă și un bărbat homosexual a cărui viziune directă asupra sa și a iubirii face ca societatea să pară nedreaptă.

DIE LUST DER MAENNER Foto 2

Filmul surprinde modul în care se schimbă viața unui bărbat după ce hormonii se liniștesc și cum dorința pentru trupuri tinere este înlocuită de dorința unui partener matur. Moartea este visceral legată de bătrânețe, însă acești bărbați au găsit o alinare în iubire. ”Cuvântul iubire miroase bine”, spune unul dintre ei.

Proiecția filmului Men’s Lust / Plăcerea bărbaților are loc la sala Astra Film Cinema din Piața Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Informații și rezervări la tel: 0751.166.516

Trailer:

Cinemateca Astra Film este organizată de Astra Film, CNM Astra și Consiliul Județean Sibiu.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.