Dracula merge la Hunedoara, 17- 26 iulie 2009

1

Dracula merge în vizită la castele din Transilvania!:) Pentru o săptămână Dracula va fi la Castelul de la Hunedoara, în intervalul 17- 26 iulie 2009.

„Cunoscutul personaj Dracula va poposi la Hunedoara, în fiecare seară, timp de o săptămână, în cadrul „Zilelor Castelului”, manifestare care va avea loc în intervalul 17- 26 iulie. O peliculă de groază, proiectată în curtea interioară a monumentului istoric, sub genericul „Dracula Nights”, este doar una dintre surprizele pe care autorităţile locale le-au pregătit hunedorenilor. In plus, pentru prima dată, în acest an, cele două evenimente care aveau în centrul lor edificiul istoric de pe malurile Cernei, respectiv „Zilele Castelului” şi „SOS Castelul”, vor avea loc în acelaşi timp, fapt care va duce la prelungirea perioadei de desfăşurare de la trei la şapte zile. Pe lângă proiecţiile de film, publicul va mai putea urmări, în cadrul acestor manifestări, concerte, piese de teatru, animaţie, turniruri sau dansuri medievale.” Continuarea în ziarul local Servus.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.