Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Două nume noi pe scena 18+ festival – muzica electronică face Cetăţuia să vibreze într-un show teatral

0

După confirmarea a două nume sonore pe scena festivalului pentru seara de 18 mai, Club des Belugas şi Dunkelbunt and The Secret Swing Society, 18+ dezvăluie şi doi dintre artiştii care vor concerta în prima seară a evenimentului. AlgoRythmik (Franţa) şi Feindrehstar (Germania) vor face Cetăţuia să vibreze într-un show teatral. Reţeta include: atacuri electronice, stratch-uri caustice, un groove omniprezent , ornamente ghiduşe de funk, jazz şi afro, păpuşi, măşti, costume şi decoruri care promit să ne ducă pe altă planetă.

fds_Pressefoto 1

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim. Ca şi anul trecut, studenţii beneficiază de reducere.

ALGORYTHMIK

Din 2009 încoace, trio-ul francez AlgoRythmik loveşte scenele europene cu “atacuri electronice, stratch-uri caustice şi un groove omniprezent”, dupa cum descriu însăşi artiştii. Cunoscuţi pentru caracterul teatral al prestaţiilor lor live, Algorythmik aduc pe scenă un univers pe cât de ciudat, pe atât de fascinant, folosindu-se de tot felul de măşti, păpuşi, costume şi decoruri în conturarea lui.

Electro, hip-hop, big beat, jazz, swing, muzică base sunt câteva din etichetele cu care a fost descris soundul AlgoRythmik, dar adevarul e că prestaţiile lor se avântă constant la improvizaţii imprevizibile, fiind greu să-i închizi în colivia unui gen.

http://algorythmik.com/

https://www.youtube.com/watch?v=r-r6OK701UQ

Institut Français Cluj- Napoca sprijină prezenţa AlgoRythmik pe scena 18+ festival.

FEINDREHSTAR

Legendarul DJ de radio, John Peel spunea că muzica e cea mai interesantă când îţi creează stări noi. Feindrehstar sunt porniți să creeze un sunet nou ieşind din tiparele tonale pe care le cunoaştem deja. Colectivul de muzicieni format în Jena (Germania) se adânceşte pe scena atât de mult în sufletul a ceea ce înseamnă ton şi ritmică încât, combinată cu dans, muzica lor îţi dă o stare de beţie spirituală. Cu o prezenţă unică pe scenă şi instrumentație fină, artiştii produc un spectacol hand-made, live, de calibrul unei fiare dezlănţuite. Integrând tobe, percuţie, bass, sunetul unic de pian Rhodes, 2 alămuri, sampling cu un Kaos-Pad şi scratch-uri pe vinil, Feindrehstar creează un adevarat studio hipnotic plasat exact la mijloc între scena live şi cea de clubbing.

Cei 7 muzicieni reuşesc să obţina o simbioza extatică între linişte şi zgomot, îmbinând funcționalitatea ritmului cu ornamente ghiduşe de funk, jazz şi afro în care amesteca şi un strop de ‘nu te poți abţine de la dans’, puţin contur de house şi o doză decentă de hip hop.

http://www.feindrehstar.de/

https://www.youtube.com/watch?v=Nji65d6DZzU

18+ festival se întâmplă la Cluj-Napoca, pe Dealul Cetăţuii în perioada 17-18 mai. Mai multe detalii despre eveniment găseşti la www.18plusfestival.ro şi www.facebook.com/18plusfestival.

Organizator: ASOCIAŢIA CULTURALĂ DU-NE

Cu sprijinul: Ciuc Premium, Beciul Domnesc, Aqua Carpatica, Forumul Cultural Austriac, Institut Français Cluj- Napoca, Institutul Polonez Bucuresti

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.