Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Donează sânge și câștigă premii în campania ”Oamenii au nevoie de sânge. Dracula se descurcă”

0

Spitalul Clinicco Brașov și Dracula Film Festival își unesc și anul acesta forțele în campania „Oamenii au nevoie de sânge! Dracula se descurcă” ce își propune să strângă un număr cât mai mare de donatori de sânge a căror faptă bună nu va rămâne nerăsplătită.

Brașovenii care vor dona sânge în această perioadă câștigă, în plus față de pachetul donatorului oferit de
Centrul de Transfuzii Brașov următoarele premii:

*** 7 abonamente la festival în valoare de 75 de lei fiecare pentru primii 7 donatori sosiți la standul Clinicco special amenajat în incinta Teatrului Dramatic.
*** 5 wellcome bag-uri ediție limitată oferite prin tragere la sorți

Persoanele care vor să participe la această campanie sunt invitate să vină cu biletul de donator la standul special amenajat la Teatrul „Sică Alexandrescu” în perioada 18 – 20 Octombrie 2017 (orele 17:00 – 19:00) pentru a-si ridica premiul și a intra în tragerea la sorți.

Vă așteptăm!

Pentru detalii suplimentare puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.