Doneaza 10 lei pentru a ne ajuta sa ducem la bun sfarsit proiectul Clubul Educatiei pentru Succes

1

Pentru fiecare donatie de 10 lei vei primi cate o pereche de cercei!

Asociatia E31 Pentru Viitor alaturi de ClickDeal organizeaza o campanie de strangere de fonduri pentru infiintarea Clubului Educatie Pentru Succes! Clubul Educatiei pentru Succes este un club de dezvoltare personala si sociala pentru adolescenti/tineri cu oportunitati reduse, mai exact din centre de zi, de plasament, case de tip familial.

Asociatia E31 pentru Viitor te va rasplati pentru gestul deosebit cu o pereche de cercei realizati prin tehnica quilling – arta de a rula fasii de hartie. Darul iti va fi trimis prin posta de catre Asociatia E31 pentru Viitor.

Pentru fiecare donatie de 10 lei vei primi cate o pereche de cercei.

Trebuie doar sa accesezi acest link si sa faci comanda.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.