Dominic Bruynseels vine la Business Summer School!

0

Este presedintele executiv al celei mai mari banci din Romania, Banca Comerciala Romana. Bancher cu o indelungata experienta internationala, Bruynseels se alatura BCR dupa o cariera de 27 de ani in cadrul Barclays Bank, unul dintre cele mai prestigioase grupuri financiare din lume.

Cel mai recent, el a ocupat functia de Senior Executive Director al diviziei Barclays de Retail si Corporate Banking Global in Piete Emergente. In 2005 s-a ocupat de achizitia bancii sud-africane Absa, achizitie care a reprezentat cea mai mare achizitie a unei banci de retail la nivel mondial in acel an.

Dominic Bruynseels vine acum la Business Summer School, alaturi de alti speakeri de top din mediul business romanesc si international.

Intra pe www.businessschool.ro si afla mai multe!

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează