Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DOC AND ROLL – Festival de film documentar de muzică la Braşov

0

Unde: Cinemateca Sala Patria (et.1) şi Club Rockstadt

Când: Braşov 4-5 aprilie 2014-03-28

DOC-AND-ROLL-FINAL FACE

Doamnelor şi domnilor, domnişoare şi domnişori, rockeri şi hippioţi, punkeri şi hipsteri…

Acum îi aducem la Braşov pe  Ozzy Osbourne, Freddie Mercury, Metallica (in therapy) şi cea mai longevivă şi legendară trupă din istoria rockului, THE ROLLING STONES !!!

 

Doc and Roll este un festival de filme documentare despre muzică şi muzicieni, despre rock şi rockeri. Si, bonus, concerte live cu Celelalte Cuvinte şi Byron. Seara, la clubul Rockstadt.

DOC AND ROLL este primul şi singurul festival de acest gen din România. Si se desfasoara la BRAŞOV, în zilele de 4 şi 5 aprilie 2014.

Cinemateca Patria găzduieşte proiecţiile din cadrul acestui eveniment cu intrare liberă, în baza locurilor disponibile (72 locuri).

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Fanzin în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov.

Directorul artistic al festivalului este Alin Ludu Dumbravă.

Selecţionerul festivalului este Dan Staiculescu.

Prima ediţie DOC AND ROLL nu putea avea loc fără sprijinul sponsorilor:

CIUC LIVE MUSIC

BCR

OPTIPLAZA

POLICE

TIRIAC AUTO

 

Partener culinar: SERGIANA POIANA MARULUI

Parteneri media: ROCK FM, ZILE SI NOPTI, ADEVARUL, SUNETE, BRASOVUL TAU, MIX TV

 

Puteţi afla adevăruri cutremurătoare despre cei mai mari scandalagii din rock, portrete candide, oameni care şi-au depăşit atît de mult condiţia, încît e greu să le suporte planeta faima !

Despre filme:

Some Kind of Monster 2004 –zece ani de la premieră !

Un film care a facut istorie, povestea crizei din trupa Metallica si a înregistrării albumului St. Anger, primul disc din lume asistat de un psihanalist/terapist !

Vineri 4 aprilie ora 16:45, Cinemateca Sala Patria

Intrarea gratuita

The Great Pretender -2012

A fost și a rămas The Great Pretender ! Un documentar biografic fascinant, primul despre solistul formației Queen, Freddie Mercury !

Vineri 4 aprilie ora 19:30, Cinemateca Sala Patria

Intrarea gratuita

 

Crossfire Hurricane  -2012

Un documentar extraordinar despre Rolling Stones, povestit chiar de ei, la aniversarea de 50 de ani a trupei.

Sambata 5 aprilie ora 16:45, Cinemateca Sala Patria

Intrarea gratuita

God Bless Ozzy Osbourne –2011

Un portret al celui mai iubit și țicnit scandalagiu, legendarul Ozzy, binecuvîntat de Dumnezeu și de toți sfinții rockului !

Sambata 5 aprilie ora 19:30, Cinemateca Sala Patria

Intrarea gratuita

CONCERTE:

4 aprilie: Concert Byron

Cel mai dandy leading man si cea mai în vogă trupă rock alternativ a momentului, în concert la Rockstadt, special pentru Doc and Roll

Pret bilet: 20 LEI.

5 aprilie: Concert Celelalte Cuvinte

Legendara trupă care nu are nevoie de niciun fel de cuvinte de prezentare, și proiectul Trup și suflet,  live la Doc and Roll !!!

Pret bilet: 25 LEI.

DESPRE ASOCIATIA CULTURALA FANZIN

Asociatia culturala FANZIN este un operator de evenimente culturale ce a luat fiinta la Brasov in anul 2013.

In anul 2014 asociatia va organiza la Brasov urmatoarele evenimente:

DOC AND ROLL editia I (4-5 aprilie 2014)

SAPTAMANA COMEDIEI editia a II-a (12-18 mai 2014)

STAND UP FEST editia a II-a (septembrie 2014)

DRACULA FILM: HORROR AND FANTASY FESTIVAL  editia a II-a (octombrie 2014)

BRASOV JAZZ AND BLUES FESTIVAL editia a II-a (decembrie 2014)

https://www.facebook.com/asociatiaculturalafanzin

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.