Doamne cu povesti de succes in beneficiul unei cauze sociale / conferinta The Woman @ CLUJ

0

 În 7 martie va avea loc ediţia a 2-a a conferinței regionale dedicată businessului feminin, The Woman.

Toate cele zece femei invitate ca şi vorbitoare pe scena The Woman sunt femei de afaceri ale pieței autohtone, care fie conduc corporaţii internaţionale, fie produc branduri româneşti, sau pur şi simplu lucrează şi se implică în proiectele care le pasionează.

Pe lângă poveștile de succes menite să inspire, scopul conferinței The Woman este şi acela de a susține o campanie cu scop umanitar. Editia aceasta Fundatia Pretuieste Viata este cea catre care se duc incasarile din bilete.

Andreea Marin va veni în calitate de invitată la eveniment cu un rol triplu, speaker, reprezentant al fundației Prețuiește Viața și ambasador AVON, sponsor al acestei ediții.

Romanița Iovan, designerul român care își prezintă colecțiile la New York Fashion Week și a adus brandul Escada în România va participa alături de Andreea Marin în panelul de debate pe tema Branding personal și pasiune în muncă.

Romanița aduce la Cluj și colecția de primăvară-vară 2013 Escada care va fi prezentată după conferință, în cadrul serii VIP.

Vicepreședinte Jolidon, Olga Stanciu, este cea care va susține prima prezentare a zilei, împărtășindu-ne detalii despre cum poate ajunge un brand românesc de lenjerie  lider pe piața internațională.

Vorbitoarelor anunțate până acum din zona de IT, din industria comunicării, de pe zona de fashion, producție alimentară, sau care profesează în drept se alătură și un specialist din industria medicală.

Dr. Claudia Corega este printre puținii specialiști din lume cu o pregătire temeinică în tratamentul ortodontic și multidisciplinar al deformităților cranio-faciale și sindroamelor genetice ale capului și gâtului. Aceasta a deschis în Cluj-Napoca Qsmile, o clinică pe care o conduce cu succes.

Alături de Romanița Iovan, Olga Stanciu și Claudia Corega vă vor mai aștepta la Grand Hotel Italia să vă împartașească poveștiile lor de success și să vă raspundă la întrebări: Elena Grecu – avocat, Amalia Sterescu – Vicepreședinte companie de IT de top,Bibiana Stanciulov – antreprenor, Magiun de Toploveni,Raluca Georgescu –country manager multinațională, Larisa Petrini Managing – Partner Saatchi PR,Irina Markovits – consilier vestimentar și journalist de modă.

Programul după-amiezei de 7 martie conține debateuri, prezentări și o seară de cocktail cu un program special, ce va curpinde prezentări de modă, expoziții de bijuterii Sabion, lansare de carte, degustare de vinuri și multe pauze pentru networking.

Susținătorii evenimentului sunt Primăria Cluj-Napoca, Mediatic, Iulius Mall, Marty Caffe, Magnolia, WorldClass, Vitrina Advertising, Asociația Femeilor de Afaceri Cluj, Femei în Afaceri, Impress, Sabion, Chic Ville, Happy Tour Cluj, AutoWorld Cluj, Diesel Club, LacertA.

The Woman sprijină fundația Prețuiește Viața, condusă de Andreea Marin, urmând ca profitul din vânzarea biletelor să fie donat unei cauze susținute de aceasta.

Cele ce vor participa vor avea ocazia să cunoască și să asculte și un invitat special de sex masculin.

Veți afla despre cine este vorba accesând facebook.com/TheWomanRo  unde vă puteți înscrie și afla mai multe detalii.

Libero Events este o agenție de evenimente B2B și B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerț online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului.

Libero Events organizează târguri și expoziții: Touristica, Deco Show, Health & Beauty Show, BookShow, conferințe: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, workshopuri și seminarii.

TheWoman_2013

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează