Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Doamne cu povesti de succes in beneficiul unei cauze sociale / conferinta The Woman @ CLUJ

0

 În 7 martie va avea loc ediţia a 2-a a conferinței regionale dedicată businessului feminin, The Woman.

Toate cele zece femei invitate ca şi vorbitoare pe scena The Woman sunt femei de afaceri ale pieței autohtone, care fie conduc corporaţii internaţionale, fie produc branduri româneşti, sau pur şi simplu lucrează şi se implică în proiectele care le pasionează.

Pe lângă poveștile de succes menite să inspire, scopul conferinței The Woman este şi acela de a susține o campanie cu scop umanitar. Editia aceasta Fundatia Pretuieste Viata este cea catre care se duc incasarile din bilete.

Andreea Marin va veni în calitate de invitată la eveniment cu un rol triplu, speaker, reprezentant al fundației Prețuiește Viața și ambasador AVON, sponsor al acestei ediții.

Romanița Iovan, designerul român care își prezintă colecțiile la New York Fashion Week și a adus brandul Escada în România va participa alături de Andreea Marin în panelul de debate pe tema Branding personal și pasiune în muncă.

Romanița aduce la Cluj și colecția de primăvară-vară 2013 Escada care va fi prezentată după conferință, în cadrul serii VIP.

Vicepreședinte Jolidon, Olga Stanciu, este cea care va susține prima prezentare a zilei, împărtășindu-ne detalii despre cum poate ajunge un brand românesc de lenjerie  lider pe piața internațională.

Vorbitoarelor anunțate până acum din zona de IT, din industria comunicării, de pe zona de fashion, producție alimentară, sau care profesează în drept se alătură și un specialist din industria medicală.

Dr. Claudia Corega este printre puținii specialiști din lume cu o pregătire temeinică în tratamentul ortodontic și multidisciplinar al deformităților cranio-faciale și sindroamelor genetice ale capului și gâtului. Aceasta a deschis în Cluj-Napoca Qsmile, o clinică pe care o conduce cu succes.

Alături de Romanița Iovan, Olga Stanciu și Claudia Corega vă vor mai aștepta la Grand Hotel Italia să vă împartașească poveștiile lor de success și să vă raspundă la întrebări: Elena Grecu – avocat, Amalia Sterescu – Vicepreședinte companie de IT de top,Bibiana Stanciulov – antreprenor, Magiun de Toploveni,Raluca Georgescu –country manager multinațională, Larisa Petrini Managing – Partner Saatchi PR,Irina Markovits – consilier vestimentar și journalist de modă.

Programul după-amiezei de 7 martie conține debateuri, prezentări și o seară de cocktail cu un program special, ce va curpinde prezentări de modă, expoziții de bijuterii Sabion, lansare de carte, degustare de vinuri și multe pauze pentru networking.

Susținătorii evenimentului sunt Primăria Cluj-Napoca, Mediatic, Iulius Mall, Marty Caffe, Magnolia, WorldClass, Vitrina Advertising, Asociația Femeilor de Afaceri Cluj, Femei în Afaceri, Impress, Sabion, Chic Ville, Happy Tour Cluj, AutoWorld Cluj, Diesel Club, LacertA.

The Woman sprijină fundația Prețuiește Viața, condusă de Andreea Marin, urmând ca profitul din vânzarea biletelor să fie donat unei cauze susținute de aceasta.

Cele ce vor participa vor avea ocazia să cunoască și să asculte și un invitat special de sex masculin.

Veți afla despre cine este vorba accesând facebook.com/TheWomanRo  unde vă puteți înscrie și afla mai multe detalii.

Libero Events este o agenție de evenimente B2B și B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerț online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului.

Libero Events organizează târguri și expoziții: Touristica, Deco Show, Health & Beauty Show, BookShow, conferințe: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, workshopuri și seminarii.

TheWoman_2013

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.